Medium Monique over haar gave én haar voorspelling voor 2019

Wat zouden we soms graag een kijkje nemen in de toekomst. Deze vier bekende mediums hebben het al ‘gezien’ en geven ons een voorproefje. “We krijgen in Nederland te maken met een extreme storm te maken, de ergste ooit.”

Wat zouden we soms graag een kijkje nemen in de toekomst. Deze vier bekende mediums hebben het al ‘gezien’ en geven ons een voorproefje. “We krijgen in Nederland te maken met een extreme storm te maken, de ergste ooit.”

Monique de Graaf (50) • Specialisme: “Mensen inzicht geven in wat er voor hen ligt door voorspellingen te doen, maar ook samen aan hun toekomst werken” • Bekend van: het tv-programma Rituelen om te rouwen • Te vinden via: www.bekendemediums.com

Het begon toen…
“ik tien was. Ik had een nierziekte en was zo ziek, dat ik mezelf naast mijn eigen lichaam zag staan. Gelukkig werd ik beter. Op mijn zestiende begonnen de dromen over grote gebeurtenissen. Ik droomde dat ik op een groot schip stond. Het schip kantelde op z’n zij en ik hoorde mensen gillen. Een week later vond de scheepsramp plaats met de Herald of free enterprise.”

De droom die me het meest is bijgebleven…
“dat de gulden niet meer bestond. Daarover vertelde ik in een blad. ‘Droom lekker verder, Monique’, reageerde iemand in dat blad. Maar drie jaar later werd de euro ingevoerd.

‘We gaan de aftocht van de Amerikaanse president Donald Trump meemaken’

Mijn bijzonderste ervaring was…
“toen ik mijn dochtertje naar school bracht. Mijn zoontje van elf maanden lag in de buggy op de gang. Ik hoorde een stem die mij vertelde dat ik de klas uit moest gaan, naar John. Ik was er net op tijd bij, hij was bijna aan wiegendood overleden.”

Wat ik mensen nooit vertel, is…
“als ze binnen afzienbare tijd overlijden. Gelukkig zie ik dat ook bijna nooit. Ik geef ook geen antwoord op mensen die willen weten of ze rijk worden, en ik zeg niets over loterijcijfers.”

Mijn voorspellingen voor 2019…
“heb ik in mijn dromen gezien. We gaan de aftocht van de Amerikaanse president Donald Trump meemaken. Ik weet overigens niet of de wereld er beter van wordt dat hij in 2019 geen president meer zal zijn, want zijn opvolger zou weleens kunnen tegenvallen. Verder begint de zomer volgend jaar vroeg, al in maart, en die houdt lang aan. Daardoor krijgt Nederland met een extreme storm te maken, de ergste die we ooit hebben gehad.”

Dit verhaal komt uit Vriendin 1. Daarin lees je ook de voorspellingen van drie andere mediums.