Medium Etty over haar gave én haar voorspelling voor 2019

Wat zouden we soms graag een kijkje nemen in de toekomst. Deze vier bekende mediums hebben het al ‘gezien’ en geven ons een voorproefje. “We krijgen in Nederland te maken met een extreme storm te maken, de ergste ooit.”

Wat zouden we soms graag een kijkje nemen in de toekomst. Deze vier bekende mediums hebben het al ‘gezien’ en geven ons een voorproefje. “We krijgen in Nederland te maken met een extreme storm te maken, de ergste ooit.”

Etty van der Graaf (28) • Specialisme: “Voorspellingen gebruiken als coachingstool” • Bekend van: haar column in Vriendin en tv-programma Het zesde zintuig • Te vinden via: www.ettyvandergraaf.nl

Ik ontdekte dat ik paranormaal begaafd was toen…
“ik op mijn zeventiende bij de drogist een setje tarotkaarten tegenkwam en daarmee ging oefenen op een meisje dat ik kende. Meteen bij de eerste kaart trok er een film aan mijn ogen voorbij waar ik emotioneel van werd, namelijk dat zij als kind seksueel was misbruikt. Toen ik haar dat vertelde, moest zij ook huilen. Het klopte, ze had zich schuldig gevoeld en daar had ze in haar relaties last van. Ik kon haar verzekeren dat ze nergens schuld aan had. Het werd een helend gesprek.”

Mijn laatste bijzondere ervaring was…
“toen er een vrouw bij mij kwam voor een sessie. Ik moest nog even naar het toilet en voelde daar de aanwezigheid van een oudere vrouw die tegen mij praatte. Toen ik terugging naar mijn praktijkruimte, vroeg ik mijn cliënt of haar moeder misschien was overleden. Dat bleek zo te zijn, daar kwam ze ook voor. Haar moeder vertelde mij meteen allerlei dingen waarvan ze vond dat mijn cliënt die moest weten.”

‘Er staat ons een heftige economische tijd te wachten’

Waarover ik zelf het meest verbaasd was, was…
“dat ik juist voorspelde dat Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen zou winnen. Iedereen in Nederland dacht nog dat Hillary Clinton de nieuwe president zou worden. Zie je wel, dacht ik.”

Het grootste compliment dat iemand mij gemaakt heeft, was…
“dat iemand uiteindelijk blij was met een levensveranderende voorspelling die ik had gedaan. Ze kwam voor heel iets anders, maar ik vertelde haar dat ze een nieuwe liefde zou tegenkomen en dat ze samen met hem een bedrijf zou opstarten waarin ze haar creativiteit kwijt kon. Ze had dat zelf nooit kunnen bedenken, maar het heeft haar veel gebracht.”

Mijn voorspelling voor 2019 is…
“dat ons een heftige tijd op economisch gebied te wachten staat, waardoor veel mensen qua werk in zwaar weer terechtkomen.”

Dit verhaal komt uit Vriendin 1. Daarin lees je ook de voorspellingen van drie andere mediums.