Door deze seksstandjes krijg je als vrouw sneller een orgasme

Krijg jij nooit of niet altijd een orgasme tijdens de seks? Dan zou je een van deze seksstandjes eens kunnen proberen. Ze zouden de kans op een orgasme namelijk vergroten.

Dat mannen tijdens de seks sneller tot hun hoogtepunt komen, is bekend. Maar het zou zomaar kunnen dat het jou met een van deze seksstandjes wél lukt. Het is in ieder geval het proberen waard, toch?

1. Lepeltje-lepeltje

Ga zo liggen dat je partner de grote lepel is en laat hem van achteren in je komen. Misschien voelt het eerst een beetje ongemakkelijk, maar oefening baart kunst. Wat dit standje zo fijn maakt, is dat hij makkelijk bij je borsten en vagina kan komen. Of jij zelf, natuurlijk.

2. Schildpad

Jij ligt op je buik en houd je benen bij elkaar. Je partner gaat op zijn knieën zitten en zet aan elke zijde van je benen een knie. Daarna kan hij kiezen: hij komt in je terwijl hij zijn torso overeind houdt óf hij gaat met zijn bovenlichaam op je liggen. Dat laatste maakt het standje nog intiemer.

3. Cowgirl

Neem jij graag de leiding? Dan moet je dit standje echt proberen. Je kunt namelijk precies bepalen hoe hard en snel het gaat. Ga bovenop je partner, die languit op zijn rug ligt, zitten en beweeg op en neer. Je kunt rechtop blijven zitten, maar ook voorover buigen. Met dit standje kan hij diep in je komen, wat betekent dat hij makkelijker de goede plekjes raakt.

4. Cowgirl 2

Laat je partner rechtop zitten en ga bovenop hem zitten. Jullie gezichten zijn nu ongeveer op gelijke hoogte, wat het een stuk intiemer maakt. Beweeg net zoals bij het vorige standje op en neer.

Lees ook: Zoveel procent van de bruidsparen heeft seks tijdens de huwelijksnacht

5. Missionaris 2.0

De missionaris kent iedereen wel en kán soms een beetje saai zijn. Je kunt hem heel makkelijk upgraden door een kussen onder je billen te leggen. Doordat je onderlichaam een stukje kantelt, komt de man gelijk een stuk dieper. Om het standje nog een extra boost te geven, kun je je benen ook om zijn middel klemmen.

6. De schaar

Om hem nóg dieper in je te laten komen, kun je jouw benen ook op zijn schouders leggen. Misschien niet het meest comfortabele standje, maar wel heel fijn. Ben je lenig? Kantel je benen dan nog verder naar je lichaam, zodat je bijna dubbel geklapt zit. Hierdoor komt zijn schaambeen tegen je aan, wat een prettig gevoel geeft.

7. Reverse cowgirl

Eerder bespraken we al twee versies van de cowgirl, maar je kunt ‘m ook andersom doen. Ga omgekeerd op je partner zitten, met je knieën langs zijn heupen. Beweeg daarna op en neer of met je heupen. Zo komt de penis precies op de juiste plek en word je clitoris nog meer gestimuleerd. En op deze manier kun je ook jezelf een handje helpen.

Lees ook: Dít gebeurt er met je lichaam wanneer je nooit seks hebt

8. The Stand

Laat je partner naast het bed staan en ga zelf met je rug op de rand van het bed liggen. Kies nu voor een van de missionaris-standjes.

Bron: NSMBL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen