Roza en haar vriend hebben een seksbucketlist: ‘Op de wasmachine die aanstaat’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Roza, die samen met haar vriend een seksbucketlist heeft.

Even voorstellen

Kinderen: geen
Aantal sekspartners: ca. 20
Status: verloofd
Frequentie: elke weekend
Favoriete standje: amazone
Raakt opgewonden van: onze seksbucketlist
Knapt af op: spanking

Geeft haar seksleven een 8,5

Grap

“Jim en ik gaan volgende week samen naar een parenclub. Niet omdat het saai is geworden tussen ons en we naar afwisseling snakken. We kennen elkaar nog maar anderhalf jaar en hebben nog meer dan genoeg aan elkaar. Tóch hebben we dit erotisch uitje geprikt omdat het nu eenmaal op onze bucketlist staat. En hoe eerder we het afvinken, hoe eerder we onze bruiloft kunnen plannen.
Het begon als grap tijdens de eerste coronalockdown, toen iedereen thuiszat. Jim en ik hadden onze eerste date online. Na wekenlang chatten op een datingapp wilden we elkaar graag zien, maar het openbaar vervoer lag plat, dus we konden niet naar elkaar toe. Daarom besloten we samen een biertje te doen tijdens beeldbellen.
Het begon ongemakkelijk, maar al snel zaten we een lijst van dingen op te stellen die we na de lockdown samen wilden doen. Dat varieerde van sushi eten tot barbecuen met vrienden en een dagje naar de Eftling. Toen we elkaar na een maand eindelijk in levenden lijve zagen, stond met stip op nummer 1: een héél lange tongzoen, waar dan ook. Want wat waren we al verliefd geworden!
De periode erna gingen we aan de slag met onze bucketlist. Dat was super leuk. De lijst hing geprint op mijn koelkast en elke keer als we elkaar zagen, vinkten we wat af. Toen we er bijna doorheen waren, zag ik opeens staan, in Jims hanenpoten: ‘Samenwonen!’ Nou, dat zag ik helemaal zitten.

Seksbucketlist

Toen de tweede lockdown begon, was Jim al bij mij ingetrokken. Wij zaten er dan ook niet mee dat alles weer op slot ging. Zeker niet toen we een nieuwe lijst opstelden: een seksbucketlist! Dat begon met: ‘seks op de wasmachine die aanstaat’ en stroomde daarna vol met dingen als ‘experimenteren met kaarsvet’ en ‘spanking’.
Nou, over die laatste twee kan ik kort zijn, dat is echt niets voor ons. Kaarsvet vind ik eng en toen Jims tikken op mijn billen wat te hard uitvielen, schoot ik scheldend uit mijn slof. Het kwam vanuit mijn tenen. Pijn, ik heb er niets mee. Wel met seks in de openlucht, dat hebben we inmiddels al een paar keer gedaan. We zijn zelfs een keer betrapt, maar dat stond nou niet bepaald hoog op onze lijst…

Parenclub

De laatste tijd was ik onze seksbucketlist een beetje vergeten. We hadden zo’n beetje alles wel afgevinkt en de drukke zomer slokte ons op. Tot we onlangs na een vrijpartij bijna in slaap vielen. ‘Wat wil je qua seks nu echt nog eens gedaan hebben voordat je trouwt?’ vroeg Jim luchtig. ‘Naar een parenclub,’ antwoordde ik sloom, eigenlijk voor de grap. Kort daarna viel ik in slaap.
De volgende ochtend kwam ik wat later uit bed dan Jim. Beneden zag ik een nieuwe lijst op de koelkast. Al onze seksavonturen stonden erop, afgevinkt en al. Behalve dan: ‘Parenclub.’  Daaronder stond in hoofdletters: TROUWEN! Het origineelste aanzoek ooit.
Natuurlijk heb ik ja gezegd, dolblij was ik. En ik ben ook blij dat we weer kunnen uitgaan. Ik ben meteen gaan googelen naar een leuke parenclub. Komend weekend gaan we ook dit laatste punt op onze lijst uitvoeren en dan is het officieel: ik word Jims vrouw!”

Tekst: Lydia van der Weide