Lezeressen vertellen: ‘Liefde en lust op vakantie’

Op vakantie is iedereen net wat losser en kan er van alles gebeuren. Dat bewijzen de verhalen van lezeressen, volledig in het teken van de liefde en de lust.

Op vakantie is iedereen net wat losser en kan er van alles gebeuren. Dat bewijzen de verhalen van lezeressen, volledig in het teken van de liefde en de lust.

‘Ik word minstens één keer per vakantie smoorverliefd’

Sam (30): “Niets is leuker dan flirten op vakantie. Het is allemaal zo fijn ongecompliceerd: niets moet, alles kan. Iedereen is losser, makkelijker en met een kleurtje ziet iedereen er net even wat beter uit. Door de warmte voel ik me lomer, sexy en heb ik sneller zin in seks. Ik kan er niets aan doen, ik hou er gewoon van. Ik word dan ook minstens één keer per vakantie smoorverliefd op een type waar ik in Nederland nooit voor zal vallen: type player. Aan het eind van de vakantie huil ik tranen met tuiten en beloof ik contact te houden. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd dat die tranen snel verdwenen zijn en ik mijn lover nooit meer terugzie. Voor mij hoort het bij de vakantiepret!”

Lees ook: Lezeressen vertellen: ‘Deze zomerliefde zal ik nooit vergeten’

 ‘Op een oude fiets moet je het leren, en ik was die oude fiets’

Tabitha (34): “Na een verbroken relatie van tien jaar nam mijn moeder me mee op vakantie naar de Turkse zon. Toen we aankwamen in ons hotelletje, werden onze koffers naar onze kamer gebracht door de zoon van de baas. Een niet onaantrekkelijke, ietwat verlegen jongen: Karim. Iedere dag vonden we schone handdoeken in de meest mooi gevouwen vormen op ons bed. Ik begreep al snel dat dat niet standaard was en dat de verlegen Karim hiervoor verantwoordelijk was. Het beurde me op, moet ik toegeven. Steeds vaker voelde ik zijn blik op me gericht. Ik ben behoorlijk blond, dus dacht dat het daardoor kwam en vond zijn minicrush wel schattig. Op de laatste avond bleef ik wat op het terras hangen terwijl mijn moeder vast ging pakken en slapen. Karim kwam bij me zitten. Hij bleek 19 jaar en was inderdaad verliefd op me. Voor het eerst in weken voelde ik me weer sexy in plaats van afgedankt. De drank zal daar zeker toe hebben bijgedragen. Ik heb hem toen verleid. Laten we maar zeggen: op een oude fiets moet je het leren, en ik was die oude fiets!”

Lees de andere verhalen van lezeressen in Vriendin 31.

Tekst: Ghislaine van Drunen. Beeld: Unsplash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen