Stel (8)

Lezeressen over hun meest pikante bedgeheimen: ‘Ze moesten eens weten’

Wat tussen de lakens gebeurt, blijft tussen de lakens. Behalve bij deze lezeressen. Zij delen namelijk hun pikantste bedgeheimen.

Woensdagmiddag

Vera (36) woont samen met Jan (36). Hun kinderen zijn 11, 9 en 6.
“Een keer per week, om kwart voor een op woensdagmiddag zet ik mijn computer op standby, mijn telefoon op stil, trek ik mijn jurk uit, poets ik mijn tanden en schiet ik in een badjasje. Niet lang erna steekt mijn vriend Jan de sleutel in het slot. Ook Jan neemt een break van zijn werk. Terwijl hij naar de badkamer glipt, steek ik de kaarsjes aan in onze slaapkamer en wacht tot hij binnenkomt in zijn boxer. Dan gaan we lekker met elkaar kussen en knuffelen en genieten we van een half uur ongestoord vrijen. We noemen het onze seks-siësta’s.

Voordat Jan en ik deze siësta’s ontdekten, hadden we nauwelijks seks. Daar was ik na een lange dag gewoon te moe voor. Met een druk gezin met drie kinderen onder de twaalf, een baan van 32 uur, een hond en huishouden, was ik dolblij als het me lukte voor elf uur in bed te stappen. Het idee om dan wéér actief te moeten zijn, stond me tegen. Zelfs al was het maar voor een kwartier of half uurtje en wist ik dat het fijn en lekker was en me naderhand extra zou ontspannen. Ik kon het niet opbrengen. Zodra ik mijn kussen rook, sliep ik, bij wijze van spreken. Maar zo houd je je seksleven natuurlijk niet gezond. En omdat ik de intimiteit zelf ook niet kon missen, zochten Jan en ik alternatieve tijden voor de wekelijkse vrijpartij.

In eerste instantie dachten we aan de zondagochtend, maar dat was ook niet zo’n goed idee. Het kostte me ruim een uur voordat het hele spul goed en wel was aangekleed en met een broodje voor de tv zat. Als ik dan weer naar bed sloop, lag ik alleen maar te luisteren of er niet toch een kind naar boven rende. Ook hadden we de slaapkamer op slot en dat zorgde niet voor de juiste stemming. Uiteindelijk ontdekten we de siësta. Ik werk drie dagen per week buiten de deur bij een administratiekantoor, maar de woensdagen mag ik thuis werken. Mijn vriend zit in de buitendienst, maar gooit zijn rooster zo om, dat hij toevallig thuis kan komen ‘lunchen’.

Mijn werkgever weet uiteraard niet waarom ik tussen kwart voor een en half twee uit de lucht ben. Hij denkt misschien dat ik rustig wil lunchen. Dat ik dat als excuus gebruik om heel andere dingen te doen dan een broodje eten, hoeft hij uiteraard niet te weten. Ik mag best een keer een was in de machine stoppen op een thuiswerkdag, maar ik denk niet dat mijn werkgever het waardeert dat ik in die tijd mijn man oraal bevredig. Soms duurt een vrijpartij wat langer dan de lunchpauze, maar dan haal ik die misgelopen tijd voor de baas ’s avonds na het eten weer in. Voor Jan en mij is dit een goede onderbreking van de dag. Precies de broodnodige we-time voor ons als stel en niet als ouders van drie kids!”

Lees ook: Een seksuele burn-out: zó herken je het (en zo kun je het voorkomen)

Sexting

Veronica (43) is getrouwd met Jurgen (44), heeft twee zoons (17) en (16) en doet aan sexting.
“Een pikante foto in een rood kanten lingeriesetje. Woorden als ‘nat poesje’, ‘kinky seks’ en ‘ik wil iets stouts doen’ of ‘je maakt me knetteropgewonden’. Het is niet de inhoud van berichten die mijn twee zestien- en zeventienjarige pubers sturen naar hun scharrels of vriendinnen, het staat in de appjes van mijn man en mij naar elkaar.

Onze zonen zouden van schrik drie dagen niet meer praten en alleen maar kokhalsbewegingen maken als ze zouden weten dat hun ouders aan sexting doen. Maar het is wel zo. Ook na een huwelijk van negentien jaar houden mijn man Jurgen en ik van seks en de spannende appjes die we elkaar overdag sturen, zijn een heerlijk opwarmertje voor ’s avonds. Het liefst als onze zonen naar hun sportclubs of vrienden zijn, want de aanwezigheid van die twee stoorzenders zorgt dat we ons nog even moeten inhouden.

Ik schat dat we anderhalf jaar geleden begonnen met sexting. Min of meer per ongeluk: ik stuurde Jurgen een selfie waarop ik mijn nieuwe zonnebril droeg, terwijl ik in de tuin lag te zonnen. Maar de foto sneed af, precies bij de bovenkant van mijn bikini, waardoor het leek alsof ik er naakt lag. Jurgen reageerde dan ook met een: ‘Mmm, wat lig jij er sexy bij.’ Ik wilde eerst nog eerlijk vertellen dat ik een bikini droeg, maar ik vond het leuk hem te teasen en ik tikte terug dat ik daadwerkelijk naakt in de tuin lag en dat ik hoopte dat de postbode en buurman me niet zagen. Waarop hij weer appte dat hij niet kon wachten totdat hij klaar was met zijn werk, omdat hij nu al een stijve had.

Voordat ik het wist, stuurden we elkaar de hele middag geile praat en waren we allebei zo opgewonden toen Jurgen thuiskwam, dat we direct het bed indoken. Iets wat we tot dan toe nog amper deden. We hadden natuurlijk wel seks, maar dat was eerder lieve dan spannende seks. Sindsdien sturen mijn man en ik elkaar vaker erotische berichten. Dat kunnen naaktfoto’s zijn of stoute woorden. En laatst stuurde ik Jurgen zelfs een filmpje waarin ik mezelf bevredigde voor de camera. Een groot succes! Het blijft elke keer weer leuk iets te verzinnen om mijn man op te warmen of zelf verrast te worden door iets wat hij mij stuurt. Het zorgt voor een heerlijk voorspel. Ik ben wel voorzichtig. Voordat ik iets verzend, check ik wel tien keer of ik het echt naar mijn man stuur en niet naar de familieapp of naar een verkeerd nummer. Ook wis ik alles na het versturen. Ik moet er niet aan denken dat onze zoons toevallig mijn telefoon pakken en zulke appjes te zien krijgen.

Het grappige is dat we laatst een hele discussie thuis hadden over sexting. Jurgen en ik drukten onze pubers op het hart vooral geen foto’s van zichzelf te verspreiden via WhatsApp of Snapchat en die zeker niet te versturen naar vriendinnetjes. Op zo’n moment klinken we als bedachtzame, strenge ouders. En ondertussen denk ik: jullie moesten eens weten wat jullie eigen ouders allemaal uitwisselen!”

Goedmaakseks

Iris (33) heeft een latrelatie met Winston (41)
“Van mezelf ben ik best wel bitchy. Ik zeg dingen zonder erover na te denken. Of het nu op mijn werk is, in vriendschappen, bij familie of in mijn relatie. Ik heb het er al uitgefloept, voordat ik er goed en wel over heb kunnen nadenken. De meeste vrienden en familieleden kennen mij en nemen mijn opmerkingen met een korrel zout en tillen er niet zo zwaar aan, als ik weer eens: ‘Nou ja, belachelijk!’ uitroep.

Mijn vriend Winston niet. Hij is heel zachtmoedig en wordt gek van mijn ‘gemiereneuk’. Ik heb namelijk altijd commentaar op dingen die hij – in mijn ogen – fout doet. Of dat nu over staand of zittend plassen gaat, hoe hij de badkamer achterlaat na het douchen, hoe vaak hij op zijn telefoon zit of zelfs hoe sterk hij de koffie zet. Ik weet na drie jaar dat hij niet tegen zulke kritische opmerkingen kan, maar toch kan ik het niet laten ze te maken. Soms ga ik bewust nog flink door ook. Net zo lang totdat ik hem op de kast heb en hij terug gaat schreeuwen. Ik vind het vreemd genoeg wel fijn als we af en toe ruzie hebben. Ineens is die goedzak, die lieve, rustige Winston dan heel stoer en mannelijk. Zijn pupillen worden groot en diepzwart, zijn ogen fonkelen en zijn kaaklijn wordt breder. Superopwindend vind ik dat. Maar nog leuker is het om vlak daarna seks te hebben.

Ik ben dól op goedmaakseks. Het zorgt voor meer verdieping in onze relatie. Eerst sta je nog scheldend en tierend tegenover elkaar, roep je dat je elkaar nooit meer wilt zien en dat je nu je spullen pakt en vertrekt, om even later bijna als twee wilden de kleding van elkaar af te trekken, roepend dat we deze seks toch nooit zouden willen missen. Als we dan erna in elkaars armen liggen, zegt Winston altijd: ‘Je weet toch dat ik van je hou en niet zonder je kan?’ Woorden die hij veel minder vaak uitspreekt als we ‘gewoon’ met elkaar vrijen. Ik lok niet te vaak een felle ruzie uit, anders verliest het zijn charme. Het moet ook geen echte bloedbonje worden, waarbij je het risico loopt dat je echt te ver gaat. Ik weet tot waar ik bij Winston kan gaan en wat ik kan zeggen. Overigens lukt het hem niet om à la minute seks hebben. Ik heb hem weleens halverwege zo’n woordenwaterval uitgedaagd, maar dat was geen succes. In het heetst van de strijd krijgt hij ‘m niet omhoog, zeg maar. Maar alles tussen een half en drie uur na de ruzie bestempel ik als goedmaakseks.

De sleutel bij ons is humor. Pas als ik begin te lachen of hem aan het lachen maak, is de kou uit de lucht. Dan plagen we elkaar een beetje over de ruzie en beginnen we liefkozend te stoeien. Even afhankelijk van het tijdstip en de dag van de week, loopt dit bijna altijd uit op seks. En zo’n vrijpartij is qua intensiteit en passie altijd net een tikkie heftiger dan seks uit liefde.”

Lees ook: Lezeressen vertellen: ‘Dit is mijn grootste seksfantasie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen