Beha

Kirsten: ‘Wij leggen onze ruzies bij tussen de lakens’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Kirsten, die ruzies met haar vriend het liefst weer goedmaakt in de slaapkamer.

Over Kirsten (29):

Status: woont samen
Kinderen: nog niet
Aantal sekspartners: 7
Frequentie: 1 à 2 keer per week
Favoriete standje: enkels langs de oren
Raakt opgewonden van: ruzie!
Knapt af op: lelijke voeten
Geeft haar seksleven een 7

Heftige ruzie

“Vorig week liep het helemaal uit de hand. Het bots wel vaker tussen Alex en mij, maar dit keer stonden we echt te schelden. De situatie is ook niet makkelijk, nu met corona: we zijn continu samen thuis en Alex mist zijn uitlaatklep in de sportschool. Op een gegeven moment liep hij naar buiten en sloeg keihard met de deur. Ik plofte op de bank en veegde mijn tranen weg. Maar al na een paar minuten herpakte ik me. Beter, dat hij weg was, nu kon ik ook even afkoelen. Het zou heus wel weer goed komen. En ik kon al uittekenen hoe dat zou gaan…”

Alles uitpraten

“Ik ben niet altijd zo laconiek met onze vonkende aanvaring omgegaan. In het begin schrok ik er enorm van. Wat vond ik Alex licht ontvlambaar en koppig. Tja, hij zei hetzelfde over mij. Bij onze eerste ruzies heb ik heel wat tranen vergoten. Toen zat ik er nog bovenop. Ik was dan bang dat het zou uitgaan en wilde elke irritatie meteen uitpraten. Terwijl dat voor hem vaak veel te vroeg was, en de strijd alleen maar oplaaide.”

Lees ook: Manon: ‘Mijn vriend en ik kicken op seksplekken waar we betrapt kunnen worden’

Fysieke reactie

“Na een tijdje ontdekte ik een patroon. Als Alex boos was, trok hij zich het liefste terug. Doordrammen had dan echt geen zin. Maar als ik hem stoom liet afblazen, dan kwam hij vanzelf weer naar míj toe. Niet met woorden, maar met gebaren. Met een aai over mijn rug. Een onverwachte zoen. Een stevige omhelzing. Het werkte het beste als ook ik met een fysieke reactie kwam. Hem vastpakte. Even kroelde en knuffelde. Gewoon om hem, zonder woorden, te laten merken dat ik hem echt nog wel lief vond. Dat leidde vaak tot een stomende vrijpartij. Waarna de lading van onze ruzie af was en we rustig konden praten over wat er gebeurd was.”

Veel passie

“Na een tijdje begon ik er zelfs van te genieten. Oké, die ruzies waren niet leuk, en we deden het er echt niet om. Maar de goedmaakseks, wat was die lekker! Op dergelijke momenten zaten we allebei vol vuur. Gepassioneerd rolden we dan over elkaar. Soms beet ik hem in zijn schouder. Ik zette mijn nagels in zijn rug. Of hij greep mij stevig bij mijn haren. Zo lieten we onze lichamen de boel uitvechten. Tot we hijgend naast elkaar lagen, bezweet en voldaan. En dan zei hij, of ik: ‘Zeg, nog even hè, over daarnet…’

Ideale manier

“Vaak genoeg waren er ook helemaal geen woorden meer nodig. Als het zomaar een stom akkefietje was, was een lieve blik of een simpele ‘sorry’ genoeg. Sommige vriendinnen die ik erover vertelde vonden het shocking. Ze moesten er niet aan denken om seks te hebben als ze kwaad waren. ‘Hoezo niet, de liefde is toch niet in één keer weg?’ zei ik dan. Ik vind dit tegenwoordig de ideale manier van weer tot elkaar komen. Voor Alex en mij werkt het in ieder geval.”

Vuurwerk

“Zo ook vorige week. Alex bleef lang weg. Toen hij thuiskwam lag ik te lezen in bed. Zonder wat te zeggen schoof hij naast me. Het was nog even wachten wie de eerste stap zou zetten, maar opeens voelde ik zijn hand op mijn dij. En ik was er direct helemaal klaar voor. Ook deze keer was het vuurwerk. Alle frustratie over het binnen zitten kwam eruit. Na afloop zoende Alex me over mijn hele gezicht. ‘Dat ruzie maken is goed voor mijn conditie’, grapte hij. ‘Ik heb net elf kilometer gewandeld en wie mist de sportschool nog met dit soort onstuimige seks?’ Daarna zijn we lekker in slaap gevallen. De lucht was weer geklaard!”

Lees ook: Bianca: ‘Kamasutra gaf ons seksleven een oppepper’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen