Bianca en haar vriend doken in de kamasutra: 'Het gaf ons seksleven een oppepper'

Bianca: ‘Kamasutra gaf ons seksleven een oppepper’

Om hun seksleven wat op te peppep, koopt Bianca (33) een boek over Kamasutra voor haar man. Hun seksleven is er een stuk gevarieerder op geworden.

Bianca: “Nadat mijn man Rico en ik kinderen kregen, was ons seksleven wat ingedut. Ik denk dat het bij veel stellen zo gaat. Er is minder tijd, je bent moe… En als we het deden was het vrij voorspelbaar. Gelukkig was het wel intiem en lekker, maar de vonken sprongen er niet meer vanaf. Op een avond besloten we er werk van te maken.”

Een spannend Kamasutra boek

“Het bleef een tijdje bij woorden, maar na een paar weken besloot ik actie te ondernemen. Toen Rico jarig was, bijna een jaar geleden, besloot ik hem te verrassen met een boek over Kamasutra. In de winkel vroegen ze of ze het moesten inpakken maar ik besloot dat ik er eerst zelf wel eens in wilde neuzen. Ik wist namelijk eigenlijk helemaal niet wat het was. Iedereen kent de term wel en denkt dat het om superseks gaat, maar wat het precies was wist ik nog niet.”

Zo veel mogelijk elkaar verwennen

“Kamasutra betekent ‘formule van het genot,’ las ik. Het is een Indiaas leerboek over de kunst van de liefde. Het is al eeuwenoud. Een bijzondere ontdekking vond ik dat Kamasutra echt is geschreven als handboek. In die tijd werden alle huwelijken gearrangeerd, mensen waren dus niet verliefd als ze trouwden. Ze kenden elkaar niet eens. Daarom legde dit boek tot in de puntjes uit hoe een man een vrouw lichamelijk kon verwennen. Dan zou het met de liefde vanzelf wel goed komen.”

Sexy lingeriesetje

“Gelukkig was er genoeg liefde tussen Rico en mij. Dan moesten wij het in bed toch ook kunnen oppeppen met deze oeroude sekslessen? Om de boel compleet te maken kocht ik een sexy outfitje: zwart met kant. Op Rico’s verjaardag bracht ik onze kinderen naar mijn ouders. Thuis nam ik de tijd om mezelf mooi op te maken en ik trok mijn nieuwe setje aan. In de woonkamer legde ik een briefje op de eettafel, waarop stond dat Rico me in de slaapkamer kon vinden.”

Lees ook: Seks wanneer jullie al jaren samen zijn: hoeveel seks heeft je relatie écht nodig?

Opgewonden stem

Toen Rico me op bed zag liggen, kreeg hij een ondeugende blik in zijn ogen. Die blik had ik jaren niet bij hem gezien. Hij vond het geweldig dat ik ons seksleven zo serieus nam. Ik had het Kamasutra boek voor hem ingepakt. Ook het boek vond hij een goed idee. Hij bladerde er eventjes door en raakte opgewonden door de plaatjes en uitleg. Hij legde het opzij en begon me te zoenen. Voor ik het wist had hij zijn kleren uitgetrokken en zoende me vanaf mijn nek naar beneden. ‘Wil je het boek nu ergens openslaan?’ vroeg hij. Aan zijn stem kon ik horen dat hij flink opgewonden was. ‘Dan doen we het standje dat op die pagina staat.’ Nou, dat was meteen een hilarisch standje.”

Gekke houdingen

“Het was de ‘worm’. Ik moest op mijn buik op hem gaan liggen, met mijn gezicht naar zijn voeten. Rico had pontificaal uitzicht op mijn billen en streelde die zachtjes. We kregen de slappe lach van deze gekke houding… maar het voelde wel lekker. Hierna passeerden de gekste standjes de revue. Het ‘aapje’ was een heel bizarre. Daarbij moest Rico op zijn rug liggen en zijn benen optrekken: ik ging daarna op hem zitten. De ‘kruiwagen’, die sloeg echt alles: daarbij moest hij achter mij staan en mij deels optillen. We vielen samen van het bed en lagen dubbel van het lachen. Er waren nog veel meer standjes die wij, als stijve harken, niet voor elkaar kregen. Uiteindelijk zijn we gestopt en hebben op onze eigen manier gevreeën, wel heel uitgebreid. Het was zó fijn om weer eens zo lang intiem te zijn.”

Heerlijke orgasmes

“Na de seks haalde ik lekkere hapjes uit de keuken en bladerde we samen in bed het hele boek door. Een eindeloze sliert van standjes, de één nog doller dan de andere. Van sommige snap ik echt niet dat mensen dat voor elkaar kunnen krijgen. Maar andere zagen er juist heel lekker uit. Die Indiaanse mensen vroeger, die waren niet gek: die wisten heus wel hoe vrouwen orgasmes konden krijgen. Veel standjes zijn erop gericht dat ook de clitoris wordt gestimuleerd.”

Verschillende standjes

“Rico en ik spraken af dat we om de beurt, eens in de week, in het boek zouden kijken en dan wat standjes zouden uitkiezen. In de tussentijd verstopten we het boek boven in een kast: onze oudste is nogal nieuwsgierig, maar deze tekeningen zijn echt nog niet voor zijn ogen bestemd. Inmiddels zijn we een jaar verder en we kijken het boek zelden nog in. Onze vrijpartijen zijn wel gevarieerder geworden. Sommige standjes doen we bijna iedere keer als we seks hebben. Voor ons zelden alleen nog het missionarisstandje. Binnenkort is Rico weer jarig. Ik denk erover nu een boek over Tantra voor hem te kopen. Wie weet wordt dat ook wel weer een heerlijke aanvulling op ons seksleven!”

Lees ook: Isabel: ‘Wat was hij blij toen ik hem zoenend tegen die boom duwde’ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen