seks daten

Janna: ‘Tijdens de Zoom-vergadering gingen er steeds meer kleren uit’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Janna, die een spannende vergadering had.

Even voorstellen

Janna (36)
Kinderen: geen
Thuis: woont samen
Aantal sekspartners: genoeg
Frequentie: paar keer per week
Favoriete standje: voorover gebogen
Raakt opgewonden van: seksspeeltjes
Knapt af op: sokken aan in bed
Geeft haar seksleven een 8

Leuke vent

Janna: “Sander en ik werken al jaren bij hetzelfde bedrijf. Ik kende hem van gezicht maar verder niet. Ik vond zijn uitstraling altijd wat saai. Toen hij werd overgeplaatst naar ons team, was ik dan ook niet enthousiast. Maar al na dag één wist ik: dit was echt een leuke vent. Grappig, onderhoudend en ook nog eens attent. Mijn ex wist na tien jaar nog amper hoe ik mijn koffie dronk, Sander onthield het meteen. Ik was al snel razend verliefd. Iedere dag als ik wakker werd, dacht ik: straks zie ik hem weer. Maar toen kwam corona. En zat ik opeens aan de keukentafel in plaats van tegenover tegen Sander. Boring!

Gelukkig mailden we veel en het leek erop dat hij mij ook miste. De enige keren dat ik hem nog zag was bij Zoom-vergaderingen met ons team. Dan zwijmelde ik met een gelukzalige glimlach weg en kreeg achteraf op m’n kop omdat mijn baas me afwezig vond.

Zoom-meeting

Toen kwam de dag dat we met z’n tweeën een Zoom-meeting hadden. Vanaf de eerste minuut zaten we allebei met een brede lach voor het scherm. Mijn hart maakte een sprongetje: ook hij was verliefd, ik las het gewoon in zijn ogen. Vandaar dat ik halverwege het gesprek durfde te zeggen: ‘Ik heb het nogal warm.’ En ik trok mijn trui uit, waaronder ik een kanten topje had aangetrokken dat behoorlijk sexy was.
Sander reageerde meteen, hij werd een beetje rood. En toen hield ik het niet meer. Ik flapte eruit hoe leuk ik hem vond en dat ik hem zo miste. En ik had het goed aangevoeld, mijn gevoelens bleken helemaal wederzijds. Toen hij onverbloemd bekende dat hij zo’n zin in me had, trok ik ook het topje uit. Ik liet mijn handen in mijn bh glijden en begon plagend met mijn tepels te spelen. ‘Nu jij’, zei ik, toen ik losliet, en al snel zag ik voor het eerst die lieve krulletjes borsthaar waar ik nu elke avond mijn hoofd op leg. Er volgen nog meer kleren, bij ons allebei, en net toen hij zijn boxershort uit wilde trekken, riep hij: ‘We lijken wel gek, ik kom naar je toe, nu!’ Want ja, we woonden best dicht bij elkaar en coronaregels of niet: we wilden elkaar voelen, en niet alleen maar zien via het scherm.

Vier orgasmes

Die middag bezorgde Sander me vier orgasmes terwijl ik een paar telefoontjes van mijn baas miste. Die was laaiend, omdat hij me onder werktijd niet kon bereiken. Gelukkig wist ik me eruit te praten en toen we hem een paar maanden later, toen Sander bij mij introk, vertelden dat het de bewuste middag dat ik onbereikbaar was, allemaal was begonnen tussen ons, kon hij er wel om lachen. Helaas heeft hij er wel voor gezorgd dat Sander en ik nu niet meer aan dezelfde projecten werken, dat leek hem toch verstandiger.
Maar dat geeft niets want we zien elkaar meer dan genoeg. Ik kruip elke avond tegen zijn lekkere warme lijf aan en o wat ben ik gelukkig met hem. Ik snap er echt niets van dat ik hem er ooit saai vond uitzien. Ik vind hem nu superknap en heb altijd zin in hem. We doen het dan ook met grote regelmaat. En het blijft leuk dat we elkaar voor het eerst naakt hebben gezien via het beeldscherm. Waar zo’n Zoom-vergadering al niet toe kan leiden!”
Tekst: Lydia van der Weide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *