Van deze plekken op je lichaam wist je niet dat ze héél opwindend zijn

Lisa: ‘Ik heb elke maand een spannend afspraakje’

Lisa en haar vriend Wouter hebben nogal andere ideeën over hun seksleven. Om aan haar behoeften te voldoen, heeft ze nu seks met een gigolo.

Verschillende seksdrive

Lisa (42): “Al vanaf het prille begin van onze relatie liep onze seksdrive nogal uiteen. Je hoort het niet vaak, maar ik had dus vaker zin dan hij. En ook veel meer behoefte aan variatie en experimenteren. Hoe langer we samen waren, hoe meer dat een probleem werd. Voor Wouter is een à twee keer per maand vrijen meer dan genoeg, en hij doet het het liefst ‘gewoon’ in missionarishouding. Ik heb een veel hoger libido, ik zou het echt elke dag kunnen doen.”

Aan jezelf twijfelen

“Vrijen geeft mij een gevoel van bevrediging en ontspanning dat ik nergens anders van krijg. Nieuwe dingen proberen in bed geeft een fijne spanning en maakt dat ik me aantrekkelijk en vrouwelijk voel. Ik wist heus wel dat er niks mis is met mij en dat Wouter stapelgek op me is, maar je gaat toch aan jezelf twijfelen als je zo vaak wordt afgewezen in bed. En je raakt gewoon gefrustreerd als je niks kunt met je behoeften.”

Lees ook: Vanessa: ‘Mijn man wil steeds gekkere dingen in bed’

Nooit op één lijn

“Omdat de seks – of eigenlijk het gebrek daaraan – een steeds grotere wig tussen ons dreef, zijn we naar een relatietherapeut gegaan, maar na een paar gesprekken waren Wout en ik er wel uit. We houden ontzettend veel van elkaar, willen bij elkaar blijven tot we grijs en kreupel zijn, maar wat seks betreft zullen we nooit op één lijn zitten. En dus moesten we iets anders bedenken. Dat zijn mijn afspraakjes met Tom geworden. Mijn geheime afspraakjes met Tom, want behalve Wouter weet niemand daarvan.

Pure lust

“Tom is namelijk gigolo en op betalen voor seks, zéker als je vrouw bent, rust een enorm taboe. Maar ik spreek liever af met een gigolo, dan dat ik zomaar iemand oppik in de kroeg of van internet. Bij Tom weet ik zeker dat het veilig is, dat hij me achteraf niet gaat stalken en dat hij er helemaal is voor míj. Met hem kan ik al mijn fantasietjes laten uitkomen. Ik voel me weer begeerd, mijn behoefte aan seks en spanning in bed wordt bevredigd en thuis staat er veel minder druk op ons seksleven, waardoor ook dat leuker en relaxter is geworden. Omdat het met Tom echt pure lust is, kan ik de liefde en intimiteit die ik voel tijdens de keren dat ik met Wouter vrij juist weer extra waarderen. Een win-winsituatie.”

Lees ook: Miekes man heeft een heel laag libido

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Mayfa
    Wat een herkbaar verhaal zeg. Dat je behalve je liefdes leven niet op 1 lijn zit. Daar loop ik ook tegen aan in mijn relatie. Ook ik heb veel meer behoefte aan intimiteit dan mijn vriendin. Natuurlijk ga je hierdoor twijfelen aan jezelf. Wij hebben al een jaar geen sex meer. Zeker heel frusterend. Maar ze wil er ook niks tegen doen. Ze gaf aan dat het pijn doet als ze klaar komt. Begrijp heel goed dat je er dan geen zin in hebt,want sex moet fijn en lekker zijn en je moet er allebei van kunnen genieten. Heb haar voor gesteld om het te laten onderzoeken.Maar daar wil ze niks van weten. Toen heb ik haar op een gegeven voorgesteld of ik er iemand bij mag zoeken puur voor de intimiteit. Ook daar wil ze niks vN van weten. En dat frusteerd me zeer zeker. Want Natuurlijk wil ik haar in haar waarde laten,maar voor mij helemaal geen sex meer hebben dan kan en wil ik ook niet. Ze steekt hiermee haar kop in het zand en denkt zolang ik er maar niet over begin is het er niet. Maar ik merk dat ik er op deze manier geen meer waarde voel om onze relatie nog in stand te houden. Natuurlijk draait niet alles om sex. Maar ik vindt het een heel groot gemis. Ze is sowieso ook niet van het knuffelen. Terwijl ik heel duidelijk heb aan gegeven dat ik dat in een relatie erg belangrijk vindt. Ook zei gaf aan dat ze het belangrijk vond.Alleen kwam ik er al gauw achter dat ze dat op relatie gebied helemaal niet is. Wel naar kinderen toe en naar haar kat. Daar kan ze uren mee kroelen. Die slaapt in bed en die kan ze uren knuffelen maar haar eigen partner,ligt er gewoon voor spek en bonen bij. En dat raakt mij enorm. Heb haar ook verschillende keren gevraagd of ze me niet aantrekkelijk vindt. Ze zegt van niet. En als ik haar dan vraag hoe het dan komt dat ze wel knuffelig kan zijn met haar kat zegt ze niet te weten hoe het komt. Maar eerlijk gezegd denk ik wel dat ze het weet maar het het niet durft te zeggen tegen mij. Dat raakt me enorm. Ik moet zelf de confrontatie met haar aangaan want het gaat me steeds meer irriteren. Wat me ervan weer houdt zijn mijn kids. Ze zijn super gek met haar. En ze staan ook echt als ze bij ons is op de eerste plaats. Ze is oprecht geïnteresseerd in de jongens en gaat mee naar voetbal wedstrijden kijken,wat ik zelf ook erg leuk vindt. Dat is ons gezamenlijke interesse. Zij heeft zelf niet gekozen voor kinderen en is wel die relatie met mij aangegaan. Dat waardeer ik allemaal enorm aan haar. Maar op intimiteit gebied vindt ik het wel serieus probleem. En zou ik echt wel de vriendschap willen behouden. Maar wil ook een relatie met liefde en passie.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen