vrouw

Catherina: ‘Door mijn collega’s twijfel ik over mijn seksleven’

Ze zijn elkaars jeugdliefde en hebben het goed samen. Maar als Catherina spannende verhalen hoort van haar single-collega’s, gaat er toch iets kriebelen…

Alles ontdekt

Catherina: “Mathijs en ik kwamen elkaar tegen toen we vijftien waren. We zaten bij elkaar in de klas. Hij was de knapste, de leukste en gelukkig vond hij dat ook van mij. Met hem heb ik alles ontdekt: zoenen, strelen, elkaar langzaam verkennen. Pas na bijna een jaar gingen we voor het eerst met elkaar naar bed. Het was net zo bijzonder als je het soms in boeken leest: het ging met zoveel liefde gepaard dat het een van de mooiste momenten van mijn leven was.

Mijn ouders dachten dat het nog wel uit zou gaan tussen ons, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehad: wij hoorden bij elkaar. En dat leek te kloppen, we zijn getrouwd toen we eenentwintig waren. Nu hebben we twee kinderen, van elf en van acht. En we zijn gelukkig, Mathijs en ik.”

Intieme details

“Al die jaren heb ik nooit gedacht: had ik maar wat meer ervaring gehad. Ik was altijd tevreden, ik was er zelfs trots op dat Matthijs mijn eerste en enige sekspartner was. Tot een paar maanden geleden. Ik heb een nieuwe baan gevonden en daar zit ik met zes vrouwen op een afdeling. Ontzettend leuke, vrije meiden. De hele dag door wordt er gelachen en gepraat. En ze hebben het voortdurend over seks. De meesten van hen zijn single. Ze gaan ieder weekend uit en maken van alles mee. Wanneer ze een man versieren, vertellen ze op het werk de meest intieme details: hoe hij was in bed, wat voor dingen hij deed, hoe lang hij het kon volhouden en wat voor maat hij had. Ik zit dan met mijn oren te klapperen!”

Paar keer per maand

“Door hen ben ik gaan twijfelen over mijn eigen leven. Ik heb maar één man gehad! Is dat eigenlijk geen waanzin? Wat ben ik misschien misgelopen? Volgens de meiden op mijn werk ben ik nu, met mijn 34ste jaar, op mijn seksuele hoogtepunt. Nou, daar merk ik niet veel van. Matthijs en ik doen het een paar keer in de maand. Dan is het heel fijn hoor, eigenlijk mag ik niet klagen. Maar echt spannend is het natuurlijk niet en lang duurt het ook niet. Ik weet precies wat hij gaat doen. Ik heb daar altijd van genoten, van de vertrouwdheid en de voorspelbaarheid, maar opeens verlang ik naar heel andere dingen.”

Meer seksuele ervaring

“Ik probeer er met Matthijs over te praten, omdat we het altijd overal over kunnen hebben. Heeft hij deze gevoelens niet? Verlangt hij wel eens naar andere vrouwen? Maar voor hem is het een bedreigend onderwerp. Hij zit niet lekker in zijn vel, twijfelt erg over zijn eigen uiterlijk doordat hij op jonge leeftijd kaal wordt en dit kan hij er niet bij hebben. Maar eigenlijk wil ik niet oud en gerimpeld worden zonder nog wat seksuele ervaring op te doen. Matthijs wil ik niet kwijt, maar misschien hoeft hij er niets van te weten? Binnenkort ga ik uit met de meiden van mijn werk. Ik ga me zo mooi mogelijk maken. Eens kijken of ik nog goed in de markt lig. Of er nog mannen zijn die op mij vallen. Misschien ga ik wel zoenen. Meer niet. Maar wie weet, ooit wel…”

Lees ook: Anouk ging vreemd terwijl haar vriend op wintersport was

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Romantisch hoor. Ik zou er maar trots op zijn
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr Unity can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr Unity . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: Unityspelltemple@gmail.com .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Hello, I am Theresa Williams After being in relationship with Anderson for years, he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should rather contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that never believed in spell, I had no choice than to try it, I mailed the spell caster, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem. His email: drogunduspellcaster@gmail.com you can email him if you need his assistance in your relationship or any other Case. 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Divorce Spells 4) Marriage Spells 5) Binding Spells 6) Breakup Spells 7) Banish a past Lover. 8.) You want to be promoted in your office.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Hallo, ik ben Theresa Williams Nadat hij in relatie met Anderson al jaren, brak hij met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, wilde ik hem terug zozeer vanwege de liefde die ik voor hem, ik smeekte hem met alles, ik maakte beloften, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem om iemand online en ze stelde voor dat ik eerder moeten contact opnemen met een van spreuken die me kon helpen een spreuk om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit geloofd in de ban, ik had geen andere keus dan om het te proberen, ik mailde de spell caster, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex zal terugkeren naar mij voor drie dagen, wierp hij de spreuk en verrassend in de tweede dag, het was rond 16:00. Mijn ex belde me, ik was zo verbaasd, ik gehoor aan de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo droevig voor alles wat er gebeurd dat hij wilde dat ik terug te keren naar hem, dat hij van me houdt zo veel was. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we begonnen graag weer samen leven. Sindsdien heb ik de belofte dat iedereen weet ik dat er een relatie probleem hebt, zou ik van hulp zijn om die persoon door te verwijzen hem of haar naar de enige echte en krachtige spreuken die me geholpen met mijn eigen probleem gemaakt. Zijn e-mail: drogunduspellcaster@gmail.com~~V je kunt hem mailen als u zijn hulp in je relatie of ander nodig hebben. 1) Love Spells 2) Verloren Liefde Spells 3) Echtscheiding Spells 4) Huwelijk Spells 5) Bindende Spells 6) Breakup Spells 7) Verban een verleden Lover. 8.) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  Beantwoorden
 • NadineRawrr
  NadineRawrr
  Mijn mening hierover is, als je hem niet kwijt wil, dan moet je vooral iets stiekem doen... NOT! Zoenen is ook vreemdgaan, vraag je eerst eens af of je dat op je geweten wil hebben..
  Beantwoorden
 • NadineRawrr
  NadineRawrr
  Mijn mening hierover is, als je hem niet kwijt wil, zou ik vooral wat stiekem doen.... NOT! En als je echt van hem houdt, doe je dat niet. Zoenen is ook vreemdgaan, en denk er eerst een goed over na voordat je iets doet, zou jij je beter voelen met dit op je geweten.
  Beantwoorden
 • Hailzbubbel
  Hailzbubbel
  Ik begrijp niet eens hoe je hier zo luchtig over kunt ventileren. Je man, je steun en toeverlaat die net zoveel ervaring heeft als jij maar daar geen probleem van maakt, bedrieg je zo gemakkelijk? Ik weet niet hoe zeker of onzeker jij bent, maar hij is dat wel en heeft blijkbaar alle reden om zich zo te voelen, nog los van het feit dat hij vroeg kaal wordt. Was dat maar het ergste van zijn problemen. Een vrouw die zo over hem praat en moedwillig het risico neemt zijn leven volledig overhoop te gooien omdat zij plotseling - beïnvloed door haar omgeving - de behoefte voelt om meer seksuele ervaring op te doen. Geef je man eerst wat tijd en probeer het dan samen met hem spannender te maken. Wat je nu aan het bedenken bent is vreselijk egoïstisch en ondoordacht. Wat nou als je volgende maand een andere baan krijgt op een kantoor met allemaal gelukkig getrouwde mannen en vrouwen die vol lof over hun partner praten? Wat zul je dan een spijt krijgen als je wel hebt gehandeld.
  Beantwoorden
 • Quiberry
  Quiberry
  Doe normaal, je hebt alles waar deze vrouwen juist van dromen. Gooi dat niet weg en denk met je verstand! :bomb:
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Dr Goko de grote spellcaster je een grote man die je je werk aan mij te bewijzen door het herstel van vreugde in mijn leven weer. Na een jaar van mijn huwelijk mijn man gedrag wurde zo vreemd en ik heb niet echt begrijpen wat wat er aan de hand, pakte hij uit het huis aan een andere vrouw ik houd zoveel van hem heb ik droomt nooit van hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk best om ervoor te zorgen dat mijn man wist terug naar mij, maar alles tevergeefs, ik huilen en huilen op zoek naar hulp, besprak ik het met mijn beste vriendin Laura en ze beloven om me te helpen. Ze vertelde me van een man genaamd Dr.Goko, ze vertelde me dat hij is een zeer groot man en een echte man, die kan worden vertrouwd en er is niets over de liefde kwesties die hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij helpen ontelbaar aantal mensen heeft het herstellen hun relatie. Ik was echt te overtuigen, ik snel contact op met zijn e-mailadres op (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com) leg ik al mijn problemen aan hem, vertelde hij me deed ik shoulderstand niet al mijn problemen zal onmiddellijk worden opgelost zorgen. Hij zei na 2dagen zal mijn man terug naar mij te komen en beginnen met bedelen, en het is echt gebeuren zoals hij zei, was ik zeer verrast, dit is zo geweldig. Om God de eer van onze relatie is nu erg krap en we wonen allebei graag weer. Als je met soortgelijke problemen of meer contact met hem nu (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com) of voeg hem op wat app +2348056398964
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Dr Goko de grote spellcaster je een grote man die je je werk aan mij te bewijzen door het herstel van vreugde in mijn leven weer. Na een jaar van mijn huwelijk mijn man gedrag wurde zo vreemd en ik heb niet echt begrijpen wat wat er aan de hand, pakte hij uit het huis aan een andere vrouw ik houd zoveel van hem heb ik droomt nooit van hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk best om ervoor te zorgen dat mijn man wist terug naar mij, maar alles tevergeefs, ik huilen en huilen op zoek naar hulp, besprak ik het met mijn beste vriendin Laura en ze beloven om me te helpen. Ze vertelde me van een man genaamd Dr.Goko, ze vertelde me dat hij is een zeer groot man en een echte man, die kan worden vertrouwd en er is niets over de liefde kwesties die hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij helpen ontelbaar aantal mensen heeft het herstellen hun relatie. Ik was echt te overtuigen, ik snel contact op met zijn e-mailadres op (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com) leg ik al mijn problemen aan hem, vertelde hij me deed ik shoulderstand niet al mijn problemen zal onmiddellijk worden opgelost zorgen. Hij zei na 2dagen zal mijn man terug naar mij te komen en beginnen met bedelen, en het is echt gebeuren zoals hij zei, was ik zeer verrast, dit is zo geweldig. Om God de eer van onze relatie is nu erg krap en we wonen allebei graag weer. Als je met soortgelijke problemen of meer contact met hem nu (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com) of voeg hem op wat app +2348056398964
  Beantwoorden
 • koekie-monster1@hotmail.com
  koekie-monster1@hotmail.com
  Oei oei oei! Ik snap je nieuwsgierigheid, maar zoals ze wel vaker zeggen: het gras lijkt ergens anders altijd groener. In werkelijkheid is het gewoon kunstgras. Het is niet echt! Kijk lekker Sex and the City of koop een speeltje voor jezelf en bedenk dan nogmaals of je voor een fantasie je gezin op het spel wilt zetten. Mijn oma zegt altijd: 'het is overal sokken wassen'.
  Beantwoorden
 • Sjennie1989
  Sjennie1989
  Ik snap jouw verhaal direct. Toen mijn relatie uitging met mijn ex heb ik mijn huidige man ontmoet. oke, ik heb 2 bedpartners gehad maar in dat opzicht weinig ervaring op gedaan. Als ik met mijn vriendinnen ben voel ik ook jaloezie en ik ben ook erg nieuwsgierig! Ik begrijp volkomen wat je voelt en ik denk zelf, je leeft maar 1x.... maar iemand waar je van houdt wil je ook niet kwetsen.... ik ben benieuwd hoe je avondje uit was:)
  Beantwoorden
 • clancy
  clancy
  Hey guys! How To Get Your Ex-Lover Back fast Even If Your Situation Seems Hopeless... After 12 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr Unity. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Unity real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact, Email him at: Unityspelltemple@gmail.com , Call or Whats-app him: +2348071622464 , Web site:www.unityspelltemple.simplesite.com .
  Beantwoorden
 • clancy
  clancy
  Hey guys! How To Get Your Ex-Lover Back fast Even If Your Situation Seems Hopeless... After 12 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr Unity. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Unity real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact, Email him at: Unityspelltemple@gmail.com , Call or Whats-app him: +2348071622464 , Web site:www.unityspelltemple.simplesite.com .
  Beantwoorden
 • Cathy01
  Cathy01
  My names is Cathy i want to testify about the great spell caster called Priest Ade my husband and i have been married for 5 years now we don't have a child and the doctor told us i can't give birth because my womb have been damaged due to wrong drugs prescription this got me so worried and my husband was not happy so he decided to get married to another girl and divorce me i was so sad i told my friend about it she told me about a powerful spell caster she gave me his email address well i never believe in it that much though i just decided to give him a try and he told me it will take 24hrs to get my husband back to me and i will get pregnant i doubted him the 3rd day my husband came back to me and was crying he said he didn't want the divorce anymore 3 weeks after the doctor confirmed that i was pregnant he can also help you Email him at ancientspiritspellcast@yahoo.com or ancientspiritspellcast@gmail.com WhatsApp +2347059715465
  Beantwoorden
 • Cathy01
  Cathy01
  My names is Cathy i want to testify about the great spell caster called Priest Ade my husband and i have been married for 5 years now we don't have a child and the doctor told us i can't give birth because my womb have been damaged due to wrong drugs prescription this got me so worried and my husband was not happy so he decided to get married to another girl and divorce me i was so sad i told my friend about it she told me about a powerful spell caster she gave me his email address well i never believe in it that much though i just decided to give him a try and he told me it will take 24hrs to get my husband back to me and i will get pregnant i doubted him the 3rd day my husband came back to me and was crying he said he didn't want the divorce anymore 3 weeks after the doctor confirmed that i was pregnant he can also help you Email him at ancientspiritspellcast@yahoo.com or ancientspiritspellcast@gmail.com WhatsApp +2347059715465
  Beantwoorden
 • Noravargas006
  Noravargas006
  Ik ben Nora Vargas. Ik voel me vandaag zo opgewekt vanwege de hulp die dokter Zakuza mij gegeven heeft om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het is zo verschrikkelijk geweest omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een scheiding. Maar toen ik Doctor Zakuza e-mail (Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com) op internet tegenkwam, gepost door een dame, besloot ik om contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en dan zoek ik zijn hulp maar tot mijn grote verbazing hij vertelde me dat hij me zal helpen met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. Hier vier ik omdat mijn man thuis is en echt van mijn huwelijk geniet en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op het internet omdat Doctor Zakuza echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met Doctor Zakuza als je uitdagingen hebt in je relatie. E-mail: (Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com). Bel me voor meer info +1 (516) 277-6702 VS.
  Beantwoorden
 • Noravargas006
  Noravargas006
  Ik ben Nora Vargas. Ik voel me vandaag zo opgewekt vanwege de hulp die dokter Zakuza mij gegeven heeft om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het is zo verschrikkelijk geweest omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een scheiding. Maar toen ik Doctor Zakuza e-mail (Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com) op internet tegenkwam, gepost door een dame, besloot ik om contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en dan zoek ik zijn hulp maar tot mijn grote verbazing hij vertelde me dat hij me zal helpen met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. Hier vier ik omdat mijn man thuis is en echt van mijn huwelijk geniet en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op het internet omdat Doctor Zakuza echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met Doctor Zakuza als je uitdagingen hebt in je relatie. E-mail: (Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com). Bel me voor meer info +1 (516) 277-6702 VS.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen