Stel (8)

Carina: ‘Ik loog tegen mijn vriend over mijn aantal bedpartners’

Op het moment dat Carina’s vriend over zijn aantal bedpartners vertelde, besloot ze te liegen over die van haar. “We hebben het er nooit meer over gehad.”

Nieuwe vriend

Carina (38): “Sinds een half jaar heb ik een nieuwe vriend. Een echte lieverd, betrouwbaar ook. Heel anders dan de mannen die ik hiervoor had. Die waren doorgaans fout en dat was ook de reden dat ze snel weer uit mijn leven verdwenen. Ik ruilde de een in voor de ander, en vaak was het ook maar leuk voor één avond. Ik vind foute mannen gewoon heel spannend, maar ik zie inmiddels zelf ook wel in dat zo’n man me niet gelukkig gaat maken.”

Lange relaties

“Toen ik mijn huidige vriend ontmoette, wist ik meteen: deze man is goed voor mij. Met hem heb ik een toekomst. Hij heeft voor mij een lange relatie gehad – meer dan elf jaar. Daarvoor had hij een relatie van drie jaar en toen hij begin twintig was, heeft hij twee vriendinnetjes gehad met wie hij naar bed is geweest. Dat was het.”

Aantal bedpartners

“Toen hij dat vertelde, besloot ik impulsief om te liegen over mijn aantal bedpartners: zijn vier staan in schril contrast met mijn vijfentwintig. Als het er al vijfentwintig zijn… Ik moet eerlijk bekennen dat het zomaar mogelijk is dat ik er een paar vergeten ben. Maar ik zei: zes. We hebben het er daarna nooit meer over gehad. Ik vind het wel lastig dat ik zo vroeg in onze relatie zo’n leugen heb verteld, maar aan de andere kant wil ik ook niet dat hij denkt dat ik heel gemakkelijk met jan en alleman naar bed ging.”

Lees ook: Lezeressen vertellen: ‘Dit houd ik geheim voor mijn partner’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen