seks

Anouscha: ‘‘Ik ben je nieuwe baas’, zei mijn onenightstand’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Anouscha, die het bed indook met een man die later haar baas werd.

Over Anouscha (24)

Kinderen: nee
Status: single
Aantal sekspartners: stuk of 20
Frequentie: om de dag soloseks
Favoriete standje: op z’n hondjes
Raakt opgewonden van: mooie tattoos
Knapt af op: overbeharing

Stappen met vriendinnen

Anouscha: “Al mijn vriendinnen balen van het thuiswerken. Ze missen hun collega’s, het samen sparren. Ik ben juist opgelucht dat ik thuis kan blijven. Vorig jaar maart, vlak voor corona, gebeurde er namelijk iets waardoor ik dacht: ik moet héél snel een andere baan zoeken. Alleen omdat ik nu niet naar kantoor hoef, heb ik nog geen ontslag genomen. Het zit zo: een paar maanden eerder ging ik stappen met drie vriendinnen. Een van hen was net gedumpt door haar scharrel. Vastbesloten om haar een wereldavond te bezorgen, bestelden we de ene cocktail na de andere. Om tussendoor shotjes tequila achterover te slaan. Het was een heerlijk gekke avond met veel aanspraak.”

Lees ook: Joyce: ‘Ik heb een affaire met de baas van mijn man’

Stomende seks

“Op een gegeven moment kreeg ik een wat ouder iemand achter me aan die ik eigenlijk niet zag zitten. Type corpsbal: brallerig en een beetje kak. Maar hij had leuke ogen en tegen sluitingstijd stonden we toch te zoenen. Dat kon hij geweldig en ik kreeg toch wel zin in hem. Onderweg in de taxi naar zijn huis merkte ik dat we niet veel gesprekstof hadden. Maar nu was praten natuurlijk ook niet wat we van plan waren en eenmaal bij hem op de bank waren er geen woorden meer nodig. We kleedden elkaar in rap tempo uit en hadden stomende seks. Terwijl ik bij lag te komen, tilde hij me naar zijn bed, en begon opnieuw. Zo hebben we van elkaar genoten tot het licht werd. En dat terwijl het december was, dus ga maar na hoe lang we het volhielden. Toen viel hij in slaap. Ik kroop naar de andere kant van het bed. Maar na een half uur sliep ik nog niet. Daarom besloot ik stiekem weg te gaan. Dat zou een ongemakkelijk gesprek schelen straks. Terwijl ik me in de woonkamer aankleedde, realiseerde ik me dat ik de naam van de corpsbal niet eens wist. Ik geneerde me, maar ik moest er ook wel om lachen. Toen ben ik de voordeur uitgeglipt. In de stellige overtuiging dat ik deze man nooit meer zou zien.”

Nieuwe baas

“Het liep net even anders. Een paar maanden later zat ik achter mijn bureau toen een van mijn bazen, die binnenkort zou vertrekken, zijn vervanger kwam voorstellen. Toen ik opkeek, schrok ik me rot. Ik vrees dat ik groen uitsloeg, om volgens met een knalrood gezicht mijn hand uit te steken. ‘Ik ben Edwin, aangenaam’, zei mijn onenightstand, zonder een spier te vertrekken. Toen liepen ze verder. Ik ben naar de wc gered om mijn hartslag, die ik in mijn keel voelde, weer rustig te krijgen. Daarna heb ik mijn vriendinnen geappt. Zij vonden het een grote grap. Maar ik niet! Ik schaamde me diep. Hoe moest dit verder, ik kon toch onmogelijk met deze man gaan samenwerken? Voordat ik daaruit was, werd ik gered door corona. Hoe saai deze tijd ook is – mijn dateleven is helemaal opgedroogd – voor mijn werk is het gunstig. Het afgelopen jaren heb ik Edwin alleen tijdens online-vergadering gezien, met anderen erbij. Dan doen we akelig beleefd tegen elkaar. Dit gaat nog net, maar als we weer naar kantoor mogen, durf ik hem echt onder ogen te komen. Hoe kan ik een gewoon gesprek met hem voeren zonder te denken aan onze wilde seks én aan de nare manier waarop ik hem heb laten zitten?”

Lees ook: Jeanette: ‘Tijdens een saaie vergadering sloeg de vonk over’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen