Vrouw (11)

Anouk: ‘Ik zag foto’s die niet voor mijn ogen bedoeld waren’

Na 17 jaar kwam er een eind aan het huwelijk van Anouk. Ze ontdekte berichtjes en foto’s van een andere vrouw op de telefoon van haar man.

Vreemd gedrag

Anouk (51): “Al maanden vond ik dat hij zich vreemd gedroeg, mijn man met wie ik zeventien jaar samen was. Had hij soms een ander? Tijdens een vakantie ging hij na het ontbijt in onze hotelkamer zijn e-mails bijwerken. Ik ging alvast met onze zoons van zes en negen naar het zwembad. Ik wachtte een uur, anderhalf uur… Een onbehaaglijk gevoel bekroop me. Na twee uur kwam hij eindelijk terug.”

Twijfels

“Ik ga even naar de wc’, zei ik en spoedde me naar onze kamer. Zittend op de wc twijfelde ik. In iemands privézaken snuffelen was not done, maar stel dat hij me inderdaad bedroog? Hij had me steeds voor gek verklaard, maar iets in mij zei dat ik misschien wel gelijk had.”

Lees ook: Jantine heeft een affaire met een schoolpleinvader

Andere vrouw

“Ik opende het hotelkluisje en pakte zijn telefoon. Toetste zijn pincode in. Voor mijn ogen verscheen een lange lijst sms-berichten, het ging maanden terug, van hem met een andere vrouw. Mijn hand trilde zo hard dat ik de tekstjes bijna niet kon lezen en de foto’s waren duidelijk niet voor mijn ogen bedoeld.”

Nieuw leven

“Ik had het gevoel dat de vloer onder me vandaan zakte. Ik wist: dit verandert alles. Alle beslissingen die ik vanaf dat moment zou nemen, waren bepalend voor de rest van mijn leven én dat van mijn jongens. Mijn huwelijk bleek niet meer te redden. Ik heb een nieuw leven opgebouwd en ben trots dat mij dat is gelukt.”

Lees ook: Patty’s vriend ging vreemd met meerdere vrouwen

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen