seks

Anne-Marie (44): ‘Deze zomer gun ik mezelf mijn heerlijke toyboy’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Anne-Marie (44).

Even voorstellen

Anne-Marie (44)
Kinderen: 4
Status: 23 jaar getrouwd
Aantal sekspartners: 6
Frequentie: zelden
Favoriete standje: man bovenop
Raakt opgewonden van: getrimde baardjes
Knapt af op: urinegeur in het kruis
Geeft haar seksleven een: 2

Toyboy

Anne-Marie: “Ik krijg het beeld maar niet uit mijn hoofd. Ik op het kopieerapparaat, tussen de dozen papier. Hij dicht tegen me aan, me overal strelend. En dan in me, terwijl hij in mijn hals bijt. Telkens als ik eraan terugdenk, voel ik weer tintelingen. Het was zo verrukkelijk. En fout. Maar ik wil dit weer, nog honderd nieuwe standjes wil ik uitproberen met mijn heerlijke toyboy.

Corona vond ik killing, met vier kinderen en een chagrijnige man. Normaal reist hij veel voor zijn werk, nu zat hij maandenlang op mijn lip. De kinderen maakten continu ruzie en ik werd dol van het thuiswerken. Ik had zelfs amper momentjes om de spanning te ontladen met mijn tarzan. Terwijl het met het liefdesleven van mijn man en mij al jaren droevig gesteld is en we elkaar sinds corona helemaal niet meer aanraken.

Vrijmibo

Toen alles weer normaal leek te worden, snakte ik dan ook naar seks. Toch was ik niets van plan. Het overkwam me gewoon, op de vrijmibo, die we sinds kort weer hebben voor het handjevol collega’s dat er die dag is. Twee weken voor mijn vakantie stond ik met Tijmen te praten, een magazijnmedewerker van eind twintig. Donker haar, donkere ogen, een plaatje. Dat heb ik altijd gevonden, maar hij besteedde nooit veel aandacht aan mij. Logisch, ik ben een stuk ouder. Maar nu, met een biertje erbij, begon hij met me te flirten. Hij maakte pikante grapjes en raakte me af en toe even aan. Toen we ons daarna weer mengden tussen de anderen, bleven zijn ogen me volgen. Ik wist dat ik het niet moest doen, maar ik keek verlangend terug.

‘Beste minuten’

De ochtend van de volgende vrijmibo werkte ik zorgvuldig mijn bikinilijn bij, trok mijn mooiste beha en slipje aan en spoot een lekker parfum op. Bij de borrel draaide Tijmen meteen weer om me heen. Na twee wijntjes durfde ik het: ‘Kom je zo naar het kopieerhok?’ fluisterde ik in zijn oor. Ik zag zijn ogen oplichten. Toen glipte ik de kantoortuin uit, de trap op naar de tweede verdieping.

Nog voordat ik bij kopieerapparaat was, voelde ik Tijmens lippen in mijn nek, terwijl zijn hand vanachter in mijn slipje gleed. Toen tilde hij me op en zette me voor zich neer. Het duurde maar een paar minuten, maar geloof me: het waren de beste minuten van dit hele jaar. Daarna is hij weer haastig naar beneden geglipt. Maar niet zonder nog te zeggen: ‘Volgende keer doen we het in mijn bed.’

Ik was het hele weekend van slag. Vreemdgaan, ik heb het nog nooit gedaan en ik keur het ook echt niet goed. Maar ik heb zo genoten van Tijmen. En toen mijn echtgenoot tijdens onze vakantie weer van alles te zeuren had, dacht ik: deze nazomer wil ik weer leven. Natuurlijk wil ik niet dat het ooit iets wordt met Tijmen. Dus het is ook niet gevaarlijk, heb ik besloten. Daarom ik gun mezelf een paar maanden een toyboy. Straks als het herfst is, moet alles weer gewoon worden. Maar nu is het tijd voor mij. En voor héél veel seks.”

Lees ook: nu Noëlle (33) is afgevallen, durft ze weer van seks te genieten

Tekst: Lydia van der Weide. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd, de echte namen zijn bekend bij de redactie.