chateau meiland

De Meilandjes maken zich zorgen om de gezondheid van Martien

In de Chateau Meiland-aflevering van gisteravond was te zien dat Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten. De familie maakt zich zorgen.

Gezondheidsklachten

Vanwege het coronavirus verblijven er momenteel geen gasten in het chateau. Toch maakt de familie zich vooral zorgen om iets anders: de gezondheid van Martien. Na een helse nacht met veel pijn op de borst deelt de kasteelheer zijn klachten met Montana en Maxime. Een paar dagen later krijgt hij ook overdag klachten. “Ben je nog benauwd?” vraagt Maxime. “Nee, ik ben niet benauwd”, reageert Martien. “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Begrafenis regelen

Ondertussen vraagt Montana zich af of haar vader misschien getroffen is door het coronavirus. “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal”, zegt ze. Als ze even later op internet zoeken, vrezen ze het ergste: Martien heeft een hartziekte. “O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen”, aldus Martien. En dat blijkt, want hij loopt flink op de zaken vooruit. “Ik wil denk ik toch Hemel & Aarde van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf op komen treden.”

Lees ook: Zóveel geld lopen de Meilandjes per dag mis nu ze geen gasten ontvangen

Beetje grappig

De gezondheid van Martien zorgt bij kijkers voor bezorgde reacties. Toch kunnen ze er ook om lachen. “Martien is aan het hyperventileren en de begrafenis wordt al geregeld”, schrijft iemand.

Lees ook: Martien Meiland openhartig over toekomst chateau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen