You

You-fans, opgelet: Netflix bevestigt alvast een vierde seizoen

Het derde seizoen van You is pas sinds enkele dagen op Netflix te zien. Toch worden de fans nu al verblijd met de bevestiging van een vierde seizoen.

You

De serie You is één van de meest bekeken series op Netflix. Terwijl Joe in het eerste seizoen vooral als een vreemde vogel wordt gezien, ontwikkelt hij zich hierna steeds meer tot een serieuze seriemoordenaar. De serie is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes en het duurde niet lang voordat het grote publiek verslaafd raakte aan de serie.

Lees ook: You-fans, opgelet: dít is alles wat we weten over het derde seizoen

Vierde seizoen

Het derde seizoen van de serie staat pas sinds enkele dagen op Netflix. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan kun je volgens de acteur Penn Badgley (Joe) rekenen op een spannend seizoen, met een onverwachte wending. Volgens de acteur wordt tijdens dit seizoen de inzet verhoogd en gebeurt er tijdens de eerste aflevering al iets geheel onverwachts. Iets wat je normaal aan het einde van een seizoen zou verwachten. Volgens de acteur zal de laatste aflevering van het seizoen zorgen voor verwarring. Voor nu kun je in ieder geval vooruit met het derde seizoen, maar het is natuurlijk heel fijn om te weten dat dit niet het einde is.

Lees ook: You-fans, opgelet: dít is de officiële trailer van het nieuwe seizoen

Foto: NetflixMedia
Bron: Her.ie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *