You

You-fans, opgelet: dít is de officiële trailer van het nieuwe seizoen

Het duurt niet lang meer totdat het derde seizoen van You verschijnt. De officiële trailer maakt ons in ieder geval enthousiast.

You

Vanaf 15 oktober zal het derde seizoen van You op Netflix te zien zijn. Het belooft wederom een bloedstollend seizoen te worden. Joe Goldberg wordt voor het eerst vader en het is de vraag of dit vaderschap hem zal veranderen. Ook is hij nog steeds samen met Love, die hij een ‘monster’ noemt. Love ziet de gezinsuitbreiding en verhuizing als een nieuwe start. Hoe zal de relatie tussen deze twee onvoorspelbare karakters eruit komen te zien?

Lees ook: FireFly Lane gekeken? Dan wil je déze nieuwe Netflix-serie ook zien

Obsessie

Ook in dit seizoen zullen oude patronen, zich wederom herhalen. Zo ontwikkelt Joe een obsessie voor zijn buurvrouw Natalie. Dit zagen we al in de laatste aflevering van het tweede seizoen. Hoe zal Love reageren als ze erachter komt dat Joe aandacht heeft voor een andere vrouw? Het is de vraag hoe het verhaal uiteindelijk voor Natalie afloopt. Zo zien we Joe in de trailer een lichaam in een vuilniszak in zijn achterbak leggen. Samen met Love bedekt hij de vuilniszak met zand.  Kortom, een spannend seizoen waarin je weer op het puntje van je stoel zult zitten.

Bekijk de trailer hier:

Lees ook: ‘You’-fans, opgelet: seizoen 3 verschijnt sneller dan je denkt

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland