You

You-fans, opgelet: dít is alles wat we weten over het derde seizoen

Het is bijna zover. Je hoeft nog maar een paar dagen te wachten totdat het derde seizoen van You op Netflix verschijnt. Dit weten we tot nu toe.

You

Nog even geduld, want op 15 oktober verschijnt toch echt het derde seizoen van You. Vanaf deze datum kun jij aan de slag met een reeks nieuwe afleveringen. Het was al bekend dat hoofdpersoon Joe in dit seizoen als vader te zien is. Samen met Love zijn ze nu ouders van een kindje en verlaten ze Los Angeles voor een suburb in Silicon Valley. Deze plek oogt gezellig, maar al snel blijkt dat er allerlei hightech beveiliging aanwezig is. Niet echt handig voor een geheimzinnig personage als Joe.

Lees ook: You-fans, opgelet: dít is de officiële trailer van het nieuwe seizoen

Obsessie

Love en Joe zijn twee moordenaars die het beste willen voor hun baby. Hoe dit er precies uit gaat zien, is natuurlijk erg interessant. Love runt ondertussen een bakkerij en Joe heeft een obsessie voor boeken. Dit is niet zijn enige obsessie. Zo heeft Joe ook een obsessie voor zijn buurvrouw. Dit zag je al in de laatste aflevering van seizoen twee. Het belooft een bloederig seizoen te worden met veel nieuwe slachtoffers.

Lees ook: Waarom iedereen het over de Netflix-serie Squid Game heeft

Foto: NetflixMedia
Bron: Netflix-Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *