Ontwerp Zonder Titel 2021 05 25t180134.014

Wil je (niet) zien: déze horror-trilogie verschijnt in juli op Netflix

Ben jij niet zo bang aangelegd en is horror jouw favoriete genre? Dan hebben we goed nieuws. Netflix komt deze zomer met een gloednieuwe horror-trilogie.

Fear Street

Verslond jij vroeger ook alle Kippenvel boeken? Dan ken jij vast ook de schrijver R.L. Stine. Fear Street is een project gebaseerd op de boeken van dezelfde schrijver. In totaal zullen er in juli drie films verschijnen. De drie delen, namelijk Fear Street Part 1: 1994, Part 2: 1978 en Part 3: 1666, zullen verdeeld over drie weken op Netflix verschijnen. Het zijn drie films, maar één verhaal. De Kippenvel boeken waren natuurlijk voor een jong publiek, terwijl deze films toch echt bedoeld zijn voor volwassenen.

Lees ook: Dít boek van JoJo Moyes is verfilmd en verschijnt déze zomer op Netflix

Shadyside

De films zullen gaan over een groep tieners uit het slaapstadje Shadyside. De jongeren doen namelijk een vreemde ontdekking. Het lijkt erop dat hun stad vervloekt is en dat zij wel eens de volgende slachtoffers kunnen worden. In totaal bestrijkt het hele verhaal zo’n 300 jaar. Acteurs als Maya Hawke, Sadie Sink, Gillian Jacobs, Ashley Zukerman, Darrell Britt-Gibson, en Jordana Spiro zullen te zien zijn in de angstaanjagende trilogie.

Bekijk hier alvast de officiële teaser:

Lees ook: Dít zijn de 7 populairste Netflix-series van dit moment

Foto: Netflix Media
Bron: Netflix-Nederland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen