Vrouw (2)

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft ruzie met haar partner

De Leeuw heeft een gesprek met haar baas en voor de Tweelingen wordt het een intieme week. Wat staat er voor jou in de sterren?

Waterman

21-01/19-02
Een familielid vraagt iets van je. Je wilt helpen, maar wel wanneer het jou uitkomt. Verder wil je deze week graag iets bereiken en hebt hiervoor discipline nodig. Een uitdaging, maar het lukt je wel. Wees geduldig.

Typisch Waterman

Je bent begaan met de wereld en de maatschappij. Je hebt een groot hart en beschouwt anderen als je gelijken. Je hebt veel voor anderen over, als er tenminste niet te veel van je verwacht wordt. Je hebt er namelijk een ongelofelijke hekel aan als mensen je onder druk zetten.

Vissen

20-02/20-03
Je raakt geïnspireerd door een vriendin om anders met een situatie om te gaan. Je helpt iemand, maar eigenlijk tegen je zin. Geen wonder dat je geïrriteerd raakt. Doe het de volgende keer echt vanuit je hart.

Ram

21-03/20-04
Op het gebied van vriendschappen neem je een besluit. Dat lijkt heel plotseling, maar eigenlijk zit je er al een tijdje over te denken. Met een familielid heb je een prettig gesprek over film, muziek en creativiteit.

Stier

21-04/20-05

Je wilt graag verder komen op je werk, maar voelt je beperkt. Ondertussen voer je de druk voor jezelf op. Accepteer dat het de tijd er niet voor is. Je ontmoet iemand met wie je bevriend zou kunnen raken.

Tweelingen

21-05/21-06

Je neemt een beslissing die je niet vooruit helpt. Waarom kies je niet gewoon opnieuw? Met je partner is het intiem. Jullie voelen elkaar goed aan, de liefde is sterk. En jullie zijn het vaak met elkaar eens.

Kreeft

22-06/22-07

Met je partner droom je weg bij vakantie- en andere fijne plannen. Ook haal je herinneringen op aan de leuke dingen die jullie samen hebben gedaan. Een vriendin doet iets wat jij niet helemaal begrijpt.

Leeuw

23-07/23-08

Met je baas bespreek je de mogelijkheden op je werk. Helaas zitten jullie niet op één lijn. Daarnaast zijn er onverwachte ontwikkelingen. Luister goed naar jezelf als het om je gezondheid gaat – en doe er iets mee.

Maagd

24-08/22-09

Je loopt tegen verantwoordelijkheden aan, zowel op je werk als thuis. Stapje terug doen? Je doet iets tegen je principes en dat heeft vervelende gevolgen. Een fijn uitje met je partner versterkt jullie band.

Weegschaal

23-09/22-10

Thuis maak je het extra gezellig door bijvoorbeeld dagelijks kaarsen aan te steken. Je wilt in een bepaalde situatie graag positief blijven, maar kunt niet verhinderen dat je boos wordt. Krop je emoties niet op!

Schorpioen

23-10/22-11

Je maakt ruzie met je partner over een emotioneel onderwerp. Je bent vaker thuis, maar dit betekent ook dat er meer verantwoordelijkheden op je bordje komen. Verder heb je deze week een positief gesprek.

Boogschutter

23-11/21-12

Er doet zich een kans voor om geld te verdienen. Mogelijk helpt je familie hierbij. In je hoofd heb je het al uitgegeven aan bijvoorbeeld je huis. Een gesprek op je werk zet deze week iets versneld in gang.

Steenbok

22-12/20-01

Je laat je graag adviseren over een nieuwe coupe of look. Zo probeer je eens wat anders uit. Je hebt ergens genoeg van en komt voor jezelf op. Dat gaat niet zoals je wilt, maar dat is dan maar zo.

Lees ook: Vriendin’s Grote Gelukshoroscoop 2021: liefde, werk en geld

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen