Ontwerp Zonder Titel 2021 06 08t185415.251

Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden hebben het vaakst zin in seks

Sommige vrouwen zijn nou eenmaal gezegend met een hoog libido. Vooral vrouwen met déze vier sterrenbeelden kunnen er geen genoeg van krijgen.

Ram

Een Ram is avontuurlijk, enthousiast en bruist ook nog eens van de energie. Dit is waarom een Ram dan ook vaak zin heeft in seks. Als partner van een Ram kun je soms op een willekeurig moment de slaapkamer ingetrokken worden voor wat één op één tijd. Een Ram houdt daarnaast ook van experimenteren dus ook in de slaapkamer wordt er van alles uitgeprobeerd.

Stier

Een Stier is sensueel en liefdevol. Dit is waarom een Stier geen genoeg kan krijgen van seks. Een Stier kan helemaal opgaan in de ander en een vrijpartij kan al snel uren duren. Een Stier houdt niet van snelle seks, maar neemt liever uitgebreid de tijd tussen de lakens. Als partner van een Stier zal het je aan niks ontbreken dus.

Lees ook: Weekhoroscoop: de partner van dít sterrenbeeld houdt iets achter

Leeuw

Een Leeuw heeft een hoog libido en door zijn of haar charmante uitstraling, is een Leeuw een ster in verleiden. Een Leeuw kan goed flirten en doet dit op een creatieve manier. Toch kan een Leeuw ook soms iets te veel met zichzelf bezig zijn en hecht hij of zij veel waarde aan complimentjes, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Soms kan een Leeuw dus wat egoïstisch zijn, maar over het algemeen is hij of zij erg loyaal en liefdevol. Als partner moet je hier dus een beetje doorheen zien te prikken.

Schorpioen

Misschien niet het sterrenbeeld dat je direct verwacht in dit rijtje, maar een Schorpioen heeft een zeer hoog libido. Dankzij zijn of haar zelfvertrouwen en charmante uitstraling, kan een Schorpioen iedereen versieren waar hij of zij een oogje op heeft. Een Schorpioen leeft echt in het moment en kan intens genieten van het lichaam van zijn of haar partner. Hij of zij zal er alles aan doen om er een geweldige avond of nacht van te maken.

Tip van de redactie

De Pinky Promise bezorgt je snellere en intensere orgasmes. De Pinky Promise is een luchtdruk vibrator met zowel luchtdruk stimulatie voor de clitoris als vibratie voor g-spot simulatie. De Pinky Promise heeft een zijdezacht oppervlakte, is erg buigzaam en heeft 10 verschilldende vibratie patronen. Dit zorgt voor intense sensaties. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match op liefdesgebied

Foto: GettyImages
Bron: EliteDaily.com