Ontwerp Zonder Titel 2021 05 25t172851.722

Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match op liefdesgebied

Er zijn geen regels in de zoektocht naar de perfecte partner. Volgens de astrologie zijn er wél sterrenbeelden die perfect bij elkaar lijken te passen.

Ram en Weegschaal

Zet een Ram en een Weegschaal samen en het kan twee kanten op. Zo is er tussen deze sterrenbeelden ofwel heel veel liefde ofwel intense haat. Een Ram en een Weegschaal zijn namelijk nogal tegenpolen van elkaar. Een Weegschaal zoekt altijd naar een balans, terwijl een Ram voornamelijk met zichzelf bezig is. Het rustige karakter van een Weegschaal past perfect bij de zelfverzekerde Ram. Jullie kunnen elkaar uitstekend motiveren om het beste uit jullie zelf te halen.

Tweelingen en Maagd

Vaak hebben Tweelingen en een Maagd een verschillende kijk op het leven. Als jullie dit eenmaal hebben geaccepteerd, zullen jullie hoogstwaarschijnlijk alleen maar samen groeien. Tweelingen kunnen nog wel eens wisselen in stemming en kunnen daarom veel stabiliteit vinden bij de altijd wijze Maagd. Dit terwijl Tweelingen een Maagd weer kunnen helpen om een situatie van meerdere kanten te bekijken.

Vissen en Schorpioen

Vissen en Schorpioenen zijn beiden empathisch en begripvol. Het geheimzinnige van een Schorpioen kan Vissen wel eens helemaal gek maken. Toch is er met name empathie en dit zal zorgen voor een gepassioneerde, en soms explosieve, relatie.

Lees ook: Zó ziet jouw perfecte zaterdagavond eruit, op basis van je sterrenbeeld

Stier en Boogschutter

In het begin kan het nog wel eens botsen tussen een Stier en een Boogschutter. Een Stier snakt vaak naar bevestiging, die een Boogschutter niet altijd direct wilt geven. Toch vormen deze twee sterrenbeelden vaak een sterk koppel. De gedisciplineerde Stier kan namelijk veel leren van de onbezorgde avontuurlijke Boogschutter.

Vissen en Weegschaal

Een Weegschaal is soms wat rusteloos en Vissen staan bekend om hun rustige karakter. Tegelijkertijd zorgt een Weegschaal ervoor dat Vissen niet te lang in hun fantasiewereld blijven hangen.

Vriendin’s favoriet

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn gezegend met de meeste groene vingers

Foto: GettyImages
Bron: Allthattrending.com