Nikkie De Jager

Is deze verspreking het bewijs dat Nikkie de Jager de Mol is?

Het seizoen van Wie is de Mol? is in volle gang. In de laatste aflevering doet Nikkie de Jager volgens molloten een wel heel verdachte uitspraak.

Addertje onder het gras

In de tweede opdracht Follow the Money moesten de kandidaten een koffertje in de gaten houden dat steeds werd doorgegeven. Als ze het juiste koffertje konden aanwijzen, kregen ze 2250 euro. Maar wat de kandidaten niet doorhadden, was dat er tijdens de opdracht drie oud-Mollen over het plein liepen. Ze kregen het geld alleen als ze de namen van deze oud-Mollen konden opnoemen. Helaas heeft niemand ze gezien en blijf het geld uit de pot.

Opvallende uitspraak

Maar dan de opvallende uitspraak van Nikkie. Als de groep overlegt welke oud-Mollen ze zullen noemen, roept zij direct de naam Rob. Zij moet daarmee Rob Dekay bedoelen, want er is nooit een andere mol met de naam Rob geweest. Alleen kon Nikkie dat destijds nog helemaal niet weten. Dankzij de verjaardag van Ron Boszhard – die in een aflevering werd gevierd – weten we dat de opnames in november 2019 plaatsvonden. Het seizoen waarin Rob de Mol was, werd pas in januari 2020 uitgezonden. De enige manier waarop Nikkie kan weten dat Rob de Mol was, is als zij hem van tevoren heeft ontmoet.

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van Wie is de Mol?

Foto: AVROTROS Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen