Sharing Food

Dit type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld

Weet jij van jezelf welke sterke punten jij hebt als vriendin? Op basis van je sterrenbeeld kun je al heel wat kwaliteiten van jezelf ontdekken.

Vrienden zijn waardevol

Vriendschappen zijn onmisbaar en niets is zo belangrijk dan die (kleine) groep mensen waarbij jij een groot deel van jezelf kunt laten zien. Je voelt je op je gemak en als je twijfelt, verdrietig bent of misschien juist fantastisch nieuws te horen hebt gekregen, zijn het die mensen die je als eerste belt. Door de tijd veranderen onze vriendschappen en ook verschilt iedere vriendschap weer van de andere. Met die ene vriendin kun je misschien urenlang praten over diepgaande, filosofische vraagstukken. Terwijl je met een andere vriendin het liefst de hele avond spelletjes speelt en comfortfood naar binnen werkt.

Het universum weet meer dan wij

Heb je er wel eens over nagedacht wat jouw sterke punten zijn op het gebied van vriendschap? Op basis van jouw sterrenbeeld kunnen we hier namelijk het volgende over vertellen:

Ram (21 maart – 19 april)

Jij bent de enthousiaste vriendin. Je weet vriendinnen te motiveren en bent hun grootste cheerleader. Jij geeft je vriendinnen altijd positieve energie en beschikt over het talent om een kleine, veilige groep vriendinnen om je heen te creëren.

Stier (20 april – 21 mei)

Jij bent echt de ultieme loyale vriendin. Is er een vriend of vriendin in nood? Dan ben jij degene die ze bellen. Jij zult alles doen voor de mensen waar je van houdt.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen staan altijd open om nieuwe mensen te leren kennen. Het zijn vrolijke, liefdevolle mensen. Wel zijn ze alleen close met een select groepje mensen. Tweelingen hebben over het algemeen een vrij groot netwerk, maar er zijn enkele vrienden/vriendinnen waar zij voor door het vuur gaan.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Jij bent de loyale, zorgende vriendin. Je beschikt over een moederlijk instinct en bent daadwerkelijk geïnteresseerd hoe het nou echt met je vriend(in) gaat. Naast dit empathische karakter, ben je als kreeft allesbehalve bang om de ander met de (soms moeilijke) waarheid te confronteren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als leeuw houdt je ervan om jezelf te omringen met gelijkgestemden. Je bent erg vrijgevig en hebt graag vrienden/vriendinnen met dezelfde intelligentie en energie. Als leeuw houdt je er ook van om je vriendschappen op social media te laten zien.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als vriendinnen advies nodig hebben, dan komen ze naar jou. Je hebt een analytisch brein en hebt altijd een passende oplossing. Daarnaast ben je iemand die niet snel oordeelt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij hebt een talent om mensen samen te brengen. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is jouw motto. Jij houdt ervan fijne mensen om je heen te hebben en motiverende gesprekken te voeren. Jij connect je beste vriendin weer met een andere vriendin, waardoor er één groot netwerk ontstaat. Naast al deze talenten, hebben weegschalen wel wat vaker moeite om echte diepe gesprekken te voeren.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Jij bent de ‘alles of niets’ vriendin. Alleen die mensen die zichzelf naar jou toe hebben bewezen, laat jij volledig toe en voor hen doe jij alles. De vriendinnen die jij toelaat, kunnen reken op jouw onvoorwaardelijke liefde.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Jij hecht waarde aan je onafhankelijkheid, maar bent ook altijd in voor een wilde avond. Jij bent die avontuurlijke vriendin, maar bent tegelijkertijd een ster in het geven van filosofisch advies.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Jij inspireert anderen om groot en succesvol te worden. Je bent ambitieus en wilt de top bereiken, maar ditzelfde wil je ook voor je vrienden/vriendinnen. Je neemt je vriendschappen serieus en bent een inspiratiebron.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Over het algemeen ben jij een vrijgevige en lieve vriendin. Je leeft je leven op je eigen manier. Je bent een ontspannen persoon en mensen zijn graag bij jou in de buurt. In eerste instantie kom je misschien wat introvert over, maar je maakt gemakkelijk contact met anderen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben over het algemeen een hoge emotionele intelligentie en kunnen emoties van anderen gemakkelijk lezen. Een sterk punt van vissen is dat zij nooit snel zullen oordelen.

Bron: www.hellogiggles.com Foto: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen