Tony Chocolonely

Tony’s Chocolonely-fans, opgelet: je kunt nu een chocoladeabonnement nemen

Droom jij ervan om altijd chocolade in huis te hebben? En dan hebben we het niet over gewone chocolade, maar over Tony’s Chocolonely chocolade.

Tony’s Chocolonely

Heb jij inmiddels ook alle Tony’s Chocolonely repen geprobeerd? Wat dacht je van melk pennywafel,karamel zeezout of witte framboos knettersuiker? De repen zijn niet alleen hartstikke lekker, ze zijn ook nog eens super mooi verpakt. Daarnaast heeft het merk als doel om honderd procent slaafvrij de norm te maken in chocolade. Spreekt je dit allemaal aan? Dan zou dus zo’n abonnement op je favoriete repen een fantastisch idee zijn.

Lees ook: Dit wíl je: de Efteling verkoopt nu frozen Fristi en frozen Chocomel

Abonnement

Bij een abonnement krijg je maandelijks een doos Tony’s op je deurmat, waarbij je ook nog twee nieuwe smaken mag proeven. In totaal ontvang je drie repen. Je kunt kiezen voor een tijdelijk abonnement van drie, zes of negen maanden. Ook kun je kiezen voor een doorlopend abonnement. De prijs blijft in ieder geval hetzelfde, namelijk €12,50 per maand. Kun je niet meer wachten? Kijk dan op deze site hoe je lid kan worden van de chocolade club:

Lees ook: Wil je afvallen? Waarom je ’s ochtends melkchocolade zou moeten eten

Foto: ANPfoto
Bron: Ze.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen