Sylvie Meis en Estavana Polman

Sylvie Meis na scheiding gesteund door Estavana Polman

Sylvie Meis maakte zondag bekend dat zij en Niclas Castello gaan scheiden. Estavana Polman heeft goed contact met de moeder van haar bonuszoon en steunt haar in deze lastige periode. 

Dat vertelt de handbalster bij RTL Boulevard. 

‘Zoiets gun je niemand’

Estavana vertelt dat ze het heel vervelend vindt voor Sylvie en Niclas en zij en Rafael de twee steunen waar ze kunnen. “Beiden”, zegt Estavana, “want we hebben met alle twee goed contact. De handbalster vindt het erg vervelend dat het huwelijk van Sylvie is stukgelopen. “Verder is het erg genoeg, zoiets gun je niemand.”

‘Met pijn in het hart’

In de Duitse krant ‘Bild’ kondigden Sylvie en Niclas afgelopen zondag hun scheiding aan. Ze leefden tijdens hun huwelijk gescheiden van elkaar en zagen elkaar alleen in de weekenden en op vakantie. Maar dat bleek uiteindelijk toch niet te werken. Ze vertellen dat ze de beslissing om te gaan scheiden ‘met pijn in het hart’ hebben genomen. 

Lees ook: Sylvie Meis gaat scheiden: ‘Met pijn in mijn hart’

Sylvie Meis en Niclas Castello

“We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levenssituaties te verschillend zijn voor een toekomst samen.” Sylvie en Niclas vragen voor nu om privacy en willen voorlopig niet ingaan op vragen over de scheiding. 

De twee hebben elkaar in 2019 ontmoet tijdens een bruiloft van vrienden. Een aantal maanden later vroeg Niclas Sylvie ten huwelijk en ze trouwden in september 2020 in Florence. 

Bron: RTL Boulevard, Libelle
Foto: Instagram @sylviemeis

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.