Sylvia Geersen

Sylvia Geersen openhartig over heftige relatie met ex: ‘Hij heeft mij een harde gooi gegeven’

Tijdens ‘De Bachelorette’ gaat Sylvia Geersen op zoek naar de ware liefde. Tijdens een date met Joris vertelt ze openhartig over haar laatste relatie die enorm heftig was. 

Let op: dit artikel gaat over partnergeweld en mishandeling.

Leukere en minder leuke dingen

“Ik vind het fijn om Joris beter te leren kennen. De leukere dingen, maar ook de minder leuke dingen”, vertelt Sylvia voor de camera, nadat Joris openhartig over zijn gezin en het overlijden van zijn moeder vertelde. Als hij aan haar vraagt hoe haar gevoel is, vertelt ze een heftig verhaal over haar vorige relatie. 

Agressieve ex

“Het afgelopen jaar had ik wel echt nodig om te herstellen”, begint Sylvia. “Mijn laatste relatie was heel heftig. Hij was heel agressief, schold mij altijd uit.” Uiteindelijk heeft Sylvia zelf de keuze gemaakt om bij hem weg te gaan, al ging daar nog wel een heftige gebeurtenis aan vooraf. “Hij heeft mij een hele harde gooi gegeven en ik ben ik glas terecht gekomen. Dat glas was gebroken en ik ben daar met mijn arm ingekomen.” Ondertussen laat ze het litteken aan Joris zien. 

Wonder

“Tot op het bot”, zegt Sylvia. “En mijn pols was ook door.” Ze legt uit dat ze daar lang van heeft moeten herstellen. Zo werkt haar hand nu nog maar voor dertig procent en heeft ze er heel lang geen gevoel in gehad. “De doktoren vinden het een wonder dat mijn hand nu weer gevoel begint te krijgen. Ondanks de heftige gebeurtenis gaat het nu beter met Sylvia. “Ik ben sterker dan ooit geworden.”

‘De Bachelorette’ is te zien op Videoland.

Bron: Videoland
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.