Jane The Virgin

Deze series en films verschijnen in september op Netflix

De tropische dagen zijn voorbij, dus het is perfect weer voor een Netflix-avond. Deze series en films verschijnen in september op de streamingsdienst.

Young Wallander

De jonge Kurt Wallander is net begonnen bij de politie. Kort na zijn afstuderen krijgt hij te maken met de moord op een tiener. En dat is niet alles: hij is ervan overtuigd dat hij de moord had kunnen voorkomen. Bekijk het eerste seizoen vanaf 3 september.

I’m Thinking of Ending Things

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Iain Reids. Een jonge vrouw reist met haar vriendje naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Bij aankomst twijfelt ze plotseling aan alles. Vanaf 4 september te zien.

Away

Emma Green – gespeeld door Hilary Swank – gaat op een gevaarlijke missie naar Mars en moet haar man en tienerdochter achterlaten. Je bekijkt de serie vanaf 4 september.

Undercover: seizoen 2

Iedereen had het erover: het eerste seizoen van de Belgisch-Nederlandse serie Undercover. Vanaf 6 september is het vervolg te zien. Met nieuwe, maar ook vertrouwde gezichten.

The Devil All The Time

Deze thriller is gebaseerd op een roman van Donald Ray Pollock. De film speelt zich af op het platteland van Ohio, maar dan in twee verschillende decennia. Je volgt onder andere een stel seriemoordenaars en een corrupte sheriff. Vanaf 16 september te zien.

Lees ook: Waarom iedereen het over Married At First Sight Australië heeft

Ratched

In 1947 reist Mildred naar Noord-Californië om werk te zoeken in een psychiatrisch ziekenhuis dat net is begonnen aan heftige experimenten met de menselijke geest. Bekijk het eerste seizoen vanaf 18 september.

Enola Holmes

In deze film draait het niet om Sherlock Holmes, maar om zijn tienerzus. Ze gaat op zoek naar haar moeder, die vermist blijkt te zijn. Vanaf 23 september te zien.

Jane the Virgin: seizoen 5

Fans van de serie moesten er een tijdje op wachten, maar vanaf 27 september staat het vijfde – en laatste – seizoen van Jane the Virgin eindelijk op Netflix.

Lees ook: Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Foto: The CW Network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen