Netflix

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Nu het zomerse weer nog niet echt meezit, kruipen we graag op de bank met een film of serie op Netflix. Deze titels verschijnen in augustus.

Connected

Wetenschapsjournalist onderzoekt verrassende manieren waarop we met elkaar, de wereld en het universum zijn verbonden. Vanaf 2 augustus te zien.

The Rain

In deze Deense serie heeft een dodelijk virus bijna de hele Scandinavische bevolking weggevaagd. Zes jaar later gaan een broer en zus samen met andere overlevers op zoek naar overlevenden. Seizoen is te zien vanaf 6 augustus.

Selling Sunset

In de categorie ‘kijkt lekker weg’: Selling Sunset. In deze serie volgen we de makelaars van The Oppenheim Group die de mooiste villa’s in Los Angeles verkopen. Seizoen 3 is vanaf 7 augustus te zien.

Greenleaf

We volgen de familie Greenleaf die aan het hoofd van een enorme kerk in Memphis staan. En daar is sprake van veel hebzucht, overspel en andere zonden. Je ziet het vijfde seizoen vanaf 12 augustus.

Lees ook: Van Suits tot Good Girls: deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Dirty John

Het vervolg ‘Dirty John: The Betty Broderick Story’ – dat 14 augustus op Netflix staat – gaat over Betty Broderick, die haar ex-man en zijn vrouw vermoord.

Lucifer

In het vijfde seizoen van deze fantasyreeks komt Lucifer terug naar de aarde. Daar merken zijn vrienden al snel dat er iets mis is. Vanaf 21 augustus te zien.

Oudere films

– Instellar (1 augustus)
– American Sniper (1 augustus)
– The Break-Up (14 augustus)
– No Strings Attached (15 augustus)
– A Star is Born (20 augustus)
– Smallfoot (20 augustus)
– Footloose (29 augustus)

Lees ook: Iedereen heeft het over de mysterieuze Netflix-serie ‘The Woods’

Foto: Per Arnesen/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen