Netflix (2)

Deze series en films verschijnen in december op Netflix

Nu het buiten steeds kouder wordt, zitten we graag op de bank met een kop thee en een goede Netflix-serie. Deze titels verschijnen in december.

Selena: The Series

Als de Mexicaans-Amerikaanse Tejano-zangeres Selena haar dromen waarmaakt, moet haar familie moeilijke keuzes maken. Vanaf 4 december te zien.

De Familie Claus

Deze Nederlandse kerstfilm gaat over Jules Claus die, na het overlijden van zijn vader vorig jaar, niets meer met kerstmis te maken wil hebben. Tot hij op een dag een magische sneeuwbal ontdekt. Vanaf 7 december te zien.

Tiny Pretty Things

Gigi, Bette en June lijken de perfecte ballerina’s, maar stiekem zijn ze bezig met plannen om hun concurrentie uit te schakelen. Vanaf 14 december te zien.

The Ripper

Gek op waargebeurde misdaad? Dan moet je deze docuserie over de Yorkshire Ripper zien. Deze seriemoordenaar was in de jaren zeventig actief in Engeland. Vanaf 16 december.

Home for Christmas

Ook deze serie komt met een vervolg. In het eerste deel zagen we hoe de vrijgezelle Johanne op zoek ging naar de perfecte date voor het kerstdiner. Vanaf 18 december te zien.

Ma Rainey’s Black Bottom

Blueszangeres Ma Rainey botst steeds met haar management, die haar muziek ‘blanker’ wil laten klinken. Ook de inmiddels overleden acteur Chadwick Boseman is in de film te zien. Vanaf 18 december te zien.

Bridgerton

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. We volgen acht broers en zussen uit een machtige familie terwijl ze op zoek gaan naar liefde. Vanaf 25 december te zien.

Equinox

Twintig jaar nadat Astrid een bus vol leerlingen ziet verdwijnen, komt ze een van de slachtoffers tegen. Ze gaat op onderzoek uit. De serie is vanaf 30 december te zien.

Chilling Adventures of Sabrina – seizoen 4

In het laatste seizoen vechten Sabrina en haar vrienden in de normale wereld tegen monsters. In de hel vechten Madame Satan, Lucifer en Sabrina juist om de macht. Vanaf 31 december te zien.

Klassieke films

– Sherlock Holmes (1 december)
– E.T. The Extra Terrestrial (31 december)
– Bridget Jones’s Diary (31 december)

Lees ook: OMG: déze kerstfilms en -series komen dit jaar op Netflix

Foto: Sophie Giraud, Liam Daniel/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen