Netflix Kerstfilms

OMG: déze kerstfilms en -series komen dit jaar op Netflix

We kunnen niet wachten tot het kerst is. Gelukkig komen we met deze kerstfilms en -series op Netflix helemaal in de stemming.

Kerstfilms op Netflix

Eerder deze week schreven we dat Videoland nú al kerstfilms online heeft gezet. Maar ook Netflix komt dit jaar met een hoop nieuwe titels.

Holidate

Sloane en Jackson hebben allebei een hekel aan kerst. Omdat ze single zijn, worden ze aan de kindertafel geplaatst óf continu op date gestuurd. Ze kiezen ervoor om dit jaar elkaars ‘holidate’ te zijn. Vanaf 28 oktober te zien.

Dash & Lily

In deze serie – gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks – schrijven Dash en Lily hun dromen en verlangens in een notitieboekje. Als ze deze aan elkaar doorgeven, ontdekken ze dat ze best veel met elkaar gemeen hebben. Vanaf 10 november te zien.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Deze muzikale familiefilm draait om de speelgoedmaker Jeronicus Jangle. Als zijn meest waardevolle uitvinding gestolen wordt, gaat hij samen met zijn kleindochter op zoek. Met muziek van John Legend. Vanaf 13 november te zien.

The Princess Switch: switched again

Ook deze romantische komedie is terug met tweede deel. Het zit Stacy niet echt mee, want na Margaret duikt er opnieuw een look-a-like op. Dit keer is het een nichtje van Margaret: ‘party girl’ Fiona. Vanaf 19 november te zien.

Christmas on the Square

Een rijke vrouw wil een aantal mensen uit haar dorp verjagen. Maar als ze bezoek krijgt van een engel – gespeeld door Dolly Parton – verandert alles. Vanaf 22 november te zien.

The Christmas Chronicles 2

Na twee jaar komt er eindelijk een vervolg op The Christmas Chronicles. Het lukte Kate en Teddy Pierce toen om kerst te redden. Nu heeft puber Kate minder zin in de feestdagen. Toch moet ze weer aan de slag, als blijkt dat iemand de Noordpool wil verwoesten. Vanaf 25 november te zien.

De Familie Claus

Na het overlijden van zijn vader wil Jules Claus helemaal niets meer te maken hebben met kerst. Maar als hij in de speelgoedwinkel van zijn opa een magische sneeuwbol vindt, gaat hij op avontuur. Daar doet hij een wel heel bijzondere ontdekking… De film wordt in december verwacht.

Home For Christmas: Seizoen 2

Ook deze serie komt met een vervolg. In het eerste deel zagen we hoe de vrijgezelle Johanne op zoek ging naar de perfecte date voor het kerstdiner. In december te zien.

Lees ook: Bewezen: kerstfilms kijken, maakt ons écht gelukkig

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen