Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes mist haar broertje ontzettend: ‘Veel tranen laten vloeien’

Roxeanne Hazes heeft haar 30ste verjaardag gevierd met een lach en een traan. Shownieuws-deskundige Patty Brard sprak met de zangeres voor haar podcast Patty’s Levenslessen. En volgens Patty mist Roxeanne haar broertje André ontzettend. 

Dat vertelde Patty woensdagavond in Shownieuws. Volgens haar was het een emotioneel en open gesprek, waarbij ze nogal schrok van bepaalde uitspraken van Roxeanne. 

Veel tranen gevloeid

“Ze heeft me heel veel dingen verteld waar ik best van schrok”, vertelt Patty. Ze heeft heel veel last van verlatingsangst, heel veel tranen laten vloeien de afgelopen tijd en ze mist haar broer heel erg.” Ook vertelde Roxeanne in het gesprek met Patty dat ze niet wil dat haar zoontje Fender moet opgroeien zoals zij, met frustraties en verdriet uit haar jeugd. “Vroeger moest Roxeanne bijvoorbeeld een hand geven aan een vrouw en dan vroeg ze: ‘Mama, hebben wij ruzie met deze mevrouw? Want dan geef ik haar geen hand.’”

Lees ook: Roxeanne Hazes tegenover moeder Rachel in rechtbank om erfenis André Hazes

Heftig interview met Roxeanne

“Ze draagt nog steeds een hoop ellende met zich mee”, legt Patty uit aan de Shownieuws-tafel. Het is echt een heel heftig interview geworden. Ze vertelde dat er op haar verjaardag een einde is gekomen aan tien miserabele jaren waarin veel is gebeurd.”

Bron: Shownieuws
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.