Netflix (12)

Dít zijn de 7 populairste Netflix-films van dit moment

Niets op tv? Kruip op de bank met een van deze Netflix-films. Wij hebben de populairste van dit moment voor je verzameld.

Ferry

Het verhaal start in 2006 in Amsterdam. In deze periode werkt Ferry voor hasjbaron Brink. Op een dag wordt de bende overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. De sporen wijzen naar een groepje kampers in Brabant en Ferry wordt op pad gestuurd. Hierdoor wordt Ferry gedwongen terug te keren naar zijn geboortestreek die hij lange tijd ontvluchtte. Dit is wél de periode waarin hij zijn grote liefde Daniëlle leert kennen.

Blue miracle

Om hun weeshuis, dat in financiële problemen verkeert, te redden, doen een voogd en zijn kinderen mee aan een viswedstrijd. Alleen is dit niet zo gemakkelijk als het lijkt. De film is gebaseerd op echte gebeurtenissen.

The dig

Deze film vertelt het verhaal van weduwe Edith Pretty, die vlak voor de Tweede Wereldoorlog amateurarcheoloog Basil Brown inhuurt. Hij doet een bizarre historische ontdekking op haar landgoed in Sutton Hoo die alles te maken heeft met het verleden van Engeland. Wat het verhaal nóg sterker maakt, is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Things heard & seen

Catherine, George en hun dochter Franny ruilen hun leven in Manhattan in voor een leven in een dorpje in de Hudson Valley. Catherine, een kunstenaar, begint steeds meer te twijfelen aan haar huwelijk. Is alles wel zoals het lijkt? Ook de geschiedenis van hun nieuwe woning verbergt een sinister geheim. Dit heeft alles te maken met het bovennatuurlijke.

The woman in the window

Deze psychologische thriller vertelt het verhaal van Anna Fox, die verschillende angststoornissen heeft. Ze brengt haar dagen voor het raam door, kijkend naar de buren. Tot ze plotseling iets opmerkelijks ziet gebeuren.

Rebecca

Een remake van de bekende Hitchcock-film uit 1940. Rebecca wordt smoorverliefd op de steenrijke Maxim de Winter. Ze trouwen en gaan wonen op zijn landgoed. Daar wordt Rebecca constant herinnerd aan Maxims overleden vrouw. Vanaf 21 oktober te zien.

Fifty shades of grey

Deze film gaat over de seksuele relatie tussen de miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Christian krijgt Anastasia steeds meer in zijn macht. Hij trekt haar zijn wereld in van duistere seksuele fantasieën. Zou de populariteit te maken hebben met het feit dat het nieuwste boek in de winkels ligt?

Lees ook: deze films en series verschijnen in juni op Netflix

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen