Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar hoopt op een vierde kindje: ‘Nog zo veel liefde te geven’

Pauline Wingelaar zou graag nog een vierde kindje willen. Dat laat ze weten in de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders op Videoland.

Kinderwens

In de aflevering is te zien hoe de vriendinnen tijdens een diner hun eventuele kinderwens bespreken. Florine laat weten dat ze blij is met het aantal kinderen dat ze nu heeft. “Ik wil echt nooit meer zwanger worden”, zegt ze. Hoewel Kimberly daar eerder ook zo over dacht, is dit nu veranderd. “We zijn langzaam bezig met proberen er toch nog eentje te krijgen.”

Liefde

Ook Pauline laat weten nog een kinderwens te hebben. Na het overlijden van haar derde kindje Belle, zou ze graag weer moeder willen worden. “Ik merk dat ik steeds makkelijker over haar praat, maar het blijft eeuwig zonde”, vertelt ze. “Ik heb nog zo veel liefde te geven.” Wanneer de anderen haar vragen of ze opnieuw zwanger zou willen worden, reageert ze: “Jullie weten hoe graag ik het zou willen, maar er is ergens een angst dat het weer een stilgeboorte of miskraam zou worden.”

Nog een baby

Pauline vertelt dat zij en haar man Harmen er wel over praten, maar een van haar zoontjes ziet het nog niet zitten. “Hij zei letterlijk dat hij geen zin heeft in het gezeik van een baby.” De Gooische moeder snapt hem wel. “Belle heeft in zijn ogen natuurlijk niets gebracht. Eerst had ik veel pijn tijdens de zwangerschap, toen braken mijn vliezen en daarna was er veel verdriet door het verlies.”

Als ze besluiten om toch weer voor een kindje te gaan, zou Pauline het liefst een glazen bol willen hebben. “Ik kan de pijn van het verlies niet nog eens aan. Als ik zou kunnen zien dat ik er drie jaar lang hard voor moet vechten om een baby te krijgen, zou ik dat direct doen. Maar dit alles opnieuw moeten meemaken lijkt mij verschrikkelijk.”

Bron: Videoland, RTL
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.