Deze nieuwe films en series komen in mei op Netflix

Nadat we een tijdje konden genieten van de zon, moeten we het deze week met veel bewolking doen. Komt dit lijstje met nieuwe Netflix-titels goed uit, toch?

Hollywood

In deze serie zien we een groep ambitieuze acteurs die er na de Tweede Wereldoorlog alles aan doen om door te breken in de filmindustrie. Vanaf 1 mei te zien.

The Eddy

Een mini-serie waarin een eigenaar van een jazzclub in Parijs zijn zaak draaiende probeert te houden. Maar hij krijgt te maken met gevaarlijke criminelen. Vanaf 6 mei te zien.

Workin’ Moms

In deze herkenbare series gaan vier moeders weer aan de slag na hun zwangerschapsverlof. Seizoen 4 is vanaf 6 mei te zien.

Lees ook: Waarom iedereen het over de spannende Vlaamse serie ‘De Twaalf’ heeft

Dead to Me

In deze serie ontstaat er een vriendschap tussen de bittere Jen en de excentrieke Judy. Ze hebben iets gemeen, want beide vrouwen hebben iemand verloren. Het tweede seizoen is vanaf 8 mei te zien.

Dynasty

Vanaf 23 mei kun je eindelijk genieten van het derde seizoen van de populaire serie Dynasty. En dat werd tijd, want het vorige seizoen eindigde met flink wat cliffhangers.

The Half Of It

De verlegen Ellie verdient geld door verslagen te schrijven voor haar klasgenoten. Ook helpt ze Paul bij het schrijven van liefdesbrieven. En dat eindigt in een ingewikkelde driehoeksverhouding. Deze film is vanaf 1 mei te zien.

18 regali

In deze Italiaanse film zien we hoe een zwangere moeder met terminale kanker 18 cadeaus achterlaat voor haar ongeboren dochter. Tot haar achttiende verjaardag krijgt ze ieder jaar een cadeau. Vanaf 8 mei te zien.

Ook interessant: Iedereen heeft het over deze Netflix-serie: ‘Misschien wel de beste ooit’

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen