Martijn en Nicole

Ciao ciao: Nicole trekt na ruzie met Martijn letterlijk aan de handrem in MAFS 

Het leek de perfecte match te zijn: het huwelijk tussen Nicole en Martijn in Married at First Sight. Maar al na een paar dagen is de bom gebarsten tijdens hun huwelijksreis. Na een woordenwisseling in de auto trekt Nicole letterlijk aan de handrem en stapt ze midden op de weg uit. 

Als de aflevering begint lijkt het erop dat Nicole en Martijn nog met elkaar verder willen gaan na de eerdere ruzie die ‘s ochtends plaatsvond. Ze besluiten te gaan lunchen in een Italiaans dorpje. Maar erg gezellig wordt het niet meer tussen de twee. Na een ietwat ongemakkelijke lunch besluiten Nicole en Martijn om nog even door te rijden naar het strand, maar daar komen ze niet meer aan. In de auto gaat het namelijk helemaal mis, waarna Nicole aan de handrem trekt en uitstapt. 

‘Een paar dagen gezellig doen’

“Hij zei out of the blue ineens ‘joh het is toch allang duidelijk? Je bent per definitie niet mijn match en je kan toch wel een paar dagen gezellig doen?’ Dat begreep ik niet en toen begon hij zo hard te schreeuwen. Ik wilde uit de auto, maar hij wilde me er niet uit laten. Toen heb ik op een veilig punt aan de handrem getrokken”, legt Nicole uit voor de camera.

‘Het past niet bij mij’

Martijn legt uit waarom hij geen match in Nicole ziet. “Wij zijn gewoon verschillend. En dan roept zij iets, dan roep ik iets. Ik heb misschien ook op dat moment dingen gezegd die niet kloppen. Ik vind het een heerlijke meid, ik vind het een prachtig persoon. Alleen, het past gewoon niet bij mij.”

‘Ik ben er misselijk van’

Na de heftige gebeurtenis in de auto arriveren Martijn en Nicole veilig en wel in het hotel. Samen zitten ze op de bank in de hotellobby waar ze vertellen wat er aan de hand is. “Ik heb geen idee wat ik fout doe. Blijkbaar heb ik van alles verkeerd gedaan. Ik heb om uitleg gevraagd, maar die wilde hij niet geven. Maar meneer heeft vanochtend al besloten dat we geen match zijn. Hij heeft de stekker er al uitgetrokken. Dat is wat mij nu pijn doet. Ik had zo veel goede hoop en nu is het ineens klaar. Ik snap niet wat ik heb fout gedaan en daar ben ik best misselijk van.”

Lees ook: MAFS’ Martijn en Nicole kibbelen op huwelijksreis: ‘Ze kan niet rijden’

Gekibbel in de hotellobby

“Zaken worden inderdaad verdraaid”, zegt Martijn. Daarom vond ik ook dat we een gesprek moesten voeren. Ik wilde opnieuw beginnen. Dat heb ik ook aangegeven: we beginnen gewoon weer op nul.” Maar daar is Nicole het niet mee eens. “Dat is niet waar. Je zei in de auto dat het klaar is tussen ons.” Toch klopt dit niet volgens Martijn. “Nee-hee. Ik maakte de fout door te zeggen dat je geen prater bent. Maar ik denk dat we elkaar soms niet helemaal goed begrijpen.”

‘Ciao ciao’

Na nog wat gekibbel is Nicole er klaar mee en stapt ze op.  “Weet je, ik ga hier weg. Ik heb hier zo geen zin in. Ik wens jou een hele fijne reis naar huis toe”, snauwt ze. “Dat vind ik lief, dankjewel schat”, reageert Martijn cynisch. “Ik vind het oprecht een mooi mens, maar het past niet bij me. Dat mag toch? Ik vind het lief dat ze me een fijne reis terug wenst. Dat ga ik lekker doen. Ciao ciao.”

‘Het is niet klaar’

Martijn heeft zijn koffers gepakt en wil het hotel verlaten. Maar daar steekt MAFS-matchmaker Patrick van Veen een stokje voor. Hij gaat met beide deelnemers in gesprek. “Ik denk dat het belangrijk is dat ze zich moeten realiseren dat het niet klaar is. Je bent met elkaar getrouwd, zij zitten er samen in. Dus ze zouden er ook samen uit moeten komen, op welke manier dan ook.”

Bron: RTL MAFS
Foto: Screenshot RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.