Martijn en Nicole

MAFS’ Martijn en Nicole kibbelen op huwelijksreis: ‘Ze kan niet rijden’

Martijn en Nicole uit Married at First Sight zijn in het huwelijksbootje gestapt. Na een gezellig feest en hun eerste nacht samen, vertrekt het stel op huwelijksreis naar Puglia. Maar helaas begint het stel al vrij vlot te kibbelen. 

Omdat Nicole rijinstructeur is mag zij in de huurauto rijden. Alleen Martijn is niet erg enthousiast over haar rijstijl. 

Match made in heaven

Tijdens het huwelijk zien alle kijkers het: dit móét wel een match made in heaven zijn. Martijn en Nicole kunnen het niet alleen goed met elkaar vinden, ze blijken zelfs gezamenlijke vrienden te hebben. Voordat ze hun eerste nacht samen gaan doorbrengen krijgen ze het nieuws te horen dat ze op huwelijksreis gaan naar het Italiaanse Puglia. 

‘We houden het netjes’

In het vliegtuig kunnen de twee niet van elkaar afblijven. “Er wordt af en toe wat gefriemeld en hier en daar een kusje, maar veel verder gaat het niet. We houden het netjes. We zoeken elkaar wel op, maar nog niets groots te melden”, vertelt Nicole. Nadat ze geland zijn gaan de twee met een huurauto naar hun hotel. “Wie gaat er nu rijden? Jij? Als rijinstructrice?”, lacht Martijn. Nicole antwoordt dat ze dat prima vindt, al vindt Martijn dit toch niet zo leuk. “Ze heeft natuurlijk haar eigen rijschool, maar ik vind gewoon dat ik als man moet rijden. Klaar”, zegt hij later apart tegen de camera. 

Lees ook: Bijzonder: nieuw MAFS-bruidspaar heeft dezelfde vrienden

‘Nu al ruzie’

Martijn stapt uiteindelijk naast haar in maar geeft wel aan dat hij heel kritisch naar Nicole gaat kijken. “Ik vond dat ze al veel te lang deed over achteruit parkeren. Maar goed, maakt niet uit, ik houd me stil”, vertelt hij later apart tegen de camera. Ook in de auto gaat hij door: “Dit ga je niet halen, hoor.” En: “We zijn nog niet eens bij Ikea geweest, maar we hebben nu al ruzie.”

‘Beter navigeren’

Ook Nicole heeft wat te klagen over Martijn. “Hij had iets beter kunnen navigeren. Hij heeft echt wel zijn best gedaan, maar ik moest ondertussen ook opletten anders hadden we de afslag gemist”, zegt ze na het ritje tegen de camera. 

‘Goed gereden, Nicole’

Martijn blijft commentaar geven in de auto: “Je bent ook echt niet bang. Je gooit hem er gewoon op zonder te kijken. Die auto staat op mijn naam, alle eigen risico’s worden van mijn rekening afgehaald.” En: “Nou hop, gas erop. Je rijdt nu serieus als een vrouw van 85. Goed gereden, Nicole.”

Bron: LINDA, RTL
Foto: Screenshot RTL
MAFS

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.