Mia Nicolai en Dion Cooper gaan naar het Eurovisie Songfestival

Nederlandse songfestivalinzending iets gezakt bij de bookmakers

Het Nederlandse songfestivalduo Dion Cooper en Mia Nicolai maakte woensdag hun nummer voor het Songfestival bekend. Sinds de presentatie van het nummer zijn zij iets gezakt bij de bookmakers. Voor de bekendmaking stonden zij op plek 9 en nu op plek 11.  2 procent kans Volgens de bookmakers zijn de landen die de grootste kans…

Het Nederlandse songfestivalduo Dion Cooper en Mia Nicolai maakte woensdag hun nummer voor het Songfestival bekend. Sinds de presentatie van het nummer zijn zij iets gezakt bij de bookmakers. Voor de bekendmaking stonden zij op plek 9 en nu op plek 11. 

2 procent kans

Volgens de bookmakers zijn de landen die de grootste kans maken om te winnen: Zweden (31 procent), Oekraïne (15 procent), Finland (13 procent) en het Verenigd Koninkrijk (5 procent). De Nederlandse inzending heeft volgens de bookmakers nu zo’n 2 procent kans om te winnen. 

Lees ook: Dít zijn de presentatoren van het Eurovisie Songfestival in Liverpool

‘Burning Daylight’

In mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Liverpool. Nederland gaat meedoen met de ballad ‘Burning Daylight’ dat mede geschreven is door oud Eurovisie-winnaar Duncan Laurence en zijn verloofde Jordan Garfield. In een minidocumentaire over het nummer vertelt Dion dat het gaat over ‘vallen, fouten maken en dan weer opstaan’. Dion en Mia staan op 9 mei in de halve finale en strijden daar om een van de tien finaleplekken.

Bron: RTL Boulevard
Foto: AVROTROS

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.