Monique (1)

Monique Westenberg: ‘Een halfuurtje Paw Patrol? Dat lukt bij ons zelden’

Monique Westenberg (43) vertelt in Vriendin elke week over haar leven en haar gezin. Dit keer vertelt ze over zoon André, die niet graag alleen speelt.

iPad werkt niet

“Vanaf het moment dat zijn ogen open gaan, staat mijn zoon AAN. En dan bedoel ik: echt aan”, schrijft Monique in haar nieuwste column. “Ik kan daar echt van genieten, maar sóms…” Hem vermaken met een iPad werkt niet. “Daar heeft hij weinig mee. […] Waar ik andere ouders wel eens hoor vertellen dat ze hun kind zomaar een halfuurtje – of langer – zoet kunnen houden met Paw Patrol, lukt dat bij ons dus zelden.”

Lees ook: Monique Westenberg: ‘Liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten’

Rustig poepen

Zoon André speelt niet graag alleen. Een momentje voor zichzelf heeft Monique dus amper. “Hij gaat liever samen met mij aan de slag. En zelfs áls hij even alleen speelt, hoor ik nog steeds vijfhonderd keer: ‘Mama!’” En zelfs als Monique even niet in de kamer is, weet André nog steeds precies waar ze uithangt. “Even rustig poepen zit er bij mij nooit in. Zelfs als ik onder de douche sta en hij beneden is met zijn vader, krijgt hij het voor elkaar naar boven te komen om mij te vragen of hij iets te drinken mag pakken.”

Lees de volledige column van Monique in Vriendin 9.

 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen