Monique

Monique Westenberg: ‘Liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten’

Monique Westenberg (43) vertelt in Vriendin elke week over haar leven en haar gezin. Dit keer blikt ze terug op de fijne herinneringen uit haar jeugd.

Liefdevolle jeugd

Als Monique haar zoontje ziet genieten van de kleine dingen in het leven denkt ze graag terug aan haar eigen jeugd, waar ze met een warm gevoel op terugkijkt. “Mijn ouders scheidden toen ik zeven was en hoewel je daar natuurlijk altijd wel iets van meekrijgt, was het thuis fijn en gezellig”, vertelt ze in haar column. Haar moeder werkte hard, maar vond altijd een moment om leuke dingen te doen. “We deden thuis spelletjes en bakten en knutselden veel. […] Met mooi weer trokken we er altijd op uit”, aldus Monique.

Respect voor dieren

Wat haar ook met de paplepel werd ingegoten, is de liefde voor dieren. “Wij hebben thuis, net zoals de rest van mijn familie, altijd honden gehad. Ik sliep bij ze in de mand en zij bij mij in bed”, schrijft Monique. En die liefde probeert ze nu ook mee te geven aan André. “Ik vind het vooral belangrijk dat André respect en verantwoordelijkheid voor dieren heeft.”

Lees ook: Monique Westenberg: ‘Soms denk ik: waar is míjn tijd?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen