Ontwerp Zonder Titel (19)

Mean Girls-fans, opgelet: déze advertentie zorgt voor pure nostalgie

Kon je vroeger ook geen genoeg krijgen van de film Mean Girls? Déze advertentie zorgde voor een heleboel nostalgie bij de fans.

Mean Girls

Mean Girls, de film die in 2004 (!) uitkwam, was een groot succes en zorgt nog altijd voor warme gevoelens bij de fans. Nu, bijna twintig jaar later, kwamen de actrices Lindsay Lohan, Amanda Seyfried en Lacey Chabert nog een keer samen. Helaas niet voor een nieuwe Mean Girls film, maar je kon toch wel zeker spreken van een kleine reünie. De advertentie zorgde voor nostalgie, want fans vragen in de comments wanneer er eindelijk een nieuwe film verschijnt.

Lees ook: Nostalgie: het nieuwe Hoe Overleef Ik- boek van Francine Oomen is nu te koop

Humor

Lindsay Lohan opent het filmpje met de zin: “At North Shore, some things never change. On Wednesdays, we still wear pink,”. Ook zie je Karen (Amanda Seyfried), als presentatrice van het weer. Zo vertelt ze tegen de kijkers: “Karen Smith here with the weather. There’s a 30 percent chance it’s already Wednesday.” Daarnaast zie je ook nog even hoe Gretchen (Lacey Chabert), samen met haar dochter en twee vriendinnen, een dansroutine oefent. Kortom: een leuke advertentie voor alle Mean Girls-fans.

Bekijk hieronder het fragment:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lees ook: Nostalgie: déze 4 films op Disney+ heb je vroeger vast gekeken

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net, Instagram Lidsay Lohan

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.