Hoe overleef ik

Nostalgie: het nieuwe Hoe Overleef Ik- boek van Francine Oomen is nu te koop

Ook altijd een groot fan van de Hoe Overleef Ik-reeks van Francine Oomen? Dat ben je vast en zeker blij met dit leuke nieuws.

Hoe overleef ik-reeks

Hoe Overleef Ik Mezelf, Hoe Overleef Ik Met/Zonder Gescheiden Ouders, Hoe Overleef Ik Mezelf? Komen de titels je nog bekend voor? De boeken van Francine Oomen uit de Hoe Overleef Ik reeks waren een grote hit en gelukkig wordt er nu een nieuw boek aan toegevoegd, namelijk: Hoe Overleef Ik Alles Dat Ik Niemand Vertel? Het leuke is dat dit boek het eerste deel is voor de volwassen geworden lezers van toen.

Lees ook: Nostalgie: Francine Oomen werkt aan een nieuw Hoe Overleef Ik boek

Híer gaat het boek over

Volwassen zijn in deze tijd: hoe gaat dat eigenlijk? Doe je maar alsof, of toch niet? En doe je dit dan alleen, of met anderen? Wat doe je als je je anders voelt dan anderen? Wat doe je als je je nooit goed genoeg voelt? Wat doe je als je akelige stemmen in je hoofd hebt? Wat doe je als je je een complete puinhoop voelt, terwijl jezelf een psycholoog bent? Allemaal interessante vragen die in dit boek besproken worden. Een onmisbaar boek voor de ex-pubers. Het boek is vanaf 19 september te verkrijgen. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Lees ook: Dít vriendenboek voor volwassenen wil je hebben

Foto: ANP
Bron: Bruna.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Francine Oomen