Ontwerp Zonder Titel 2023 02 22t112933.443

Nostalgie: déze 4 films op Disney+ heb je vroeger vast gekeken

Via Disney+ heb je toegang tot bijna alle films die je vroeger hebt gezien. Wij vertellen je welke 4 je zeker wil terugkijken.

1. The Parent Trap (1995)

Deze klassieker kun je je vast nog wel herinneren. De film gaat over de tweelingzussen Hallie en Annie, gespeeld door Lindsay Lohan. Ze komen erachter dat ze vlak na hun geboorte van elkaar gescheiden zijn. Samen bedenken ze plannen om hun ouders weer samen te brengen.

Bekijk hier de trailer:

2. The Princess Diaries (2001)

Deze film gaat over Mia Thermopolis, een verlegen meisje uit San Francisco. Mia is een beetje een buitenbeentje, maar heeft twee beste vrienden: Lily en Michael. Plotseling wordt haar het nieuws verteld dat haar overleden vader kroonprins was van Genovia. Mia is nu troonopvolgster en haar oma Clarisse Renaldi doet haar best om Mia klaar te stomen voor haar nieuwe functie.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook: Harry Potter-fans opgelet: dít weten we over een mogelijke nieuwe film

3. The Lizzie McGuire Movie (2003)

Wie keek er vroeger niet naar de avonturen van Lizzie McGuire? Deze film gaat over Lizzie die slaagt voor haar high school eindexamen en met haar groep naar Italië vertrekt voor een welverdiende zomervakantie. In Italië komt ze erachter dat ze heel veel lijkt op een bekende zangeres van een populair zang-duo. Zangeres Isabella wil stoppen met haar carrière. Er is alleen één probleem: het duo moet optreden op The International Music Video Awards.

Bekijk hier de trailer:

4. Confessions of a Teenage Drama Queen (2004)

Wie heeft deze film niet gezien? De film gaat over Lola die vanuit een hippe wijk in New York naar een buitenwijk in New Jersey moet verhuizen. Lola was altijd erg populair, maar beseft al snel dat dit op haar nieuwe school allesbehalve vanzelfsprekend is.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook: Disneyfans opgelet: vervolgen ‘Frozen’, ‘Toy Story’ en ‘Zootopia’ aangekondigd

Foto: GettyImages
Bron: Imdb.com, Shemazing.net

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.