Martijn En Marian B&b Vol Liefde

Martijn barst in tranen uit om onverwacht vertrek Marian in B&B Vol Liefde

Het is een komen en gaan van logés in Casa Deixa O Resto, de bed and breakfast van Martijn uit B&B Vol Liefde. In de aflevering van gisteravond kondigt Marian tot het grote verdriet van Martijn onverwachts haar vertrek aan.

Marian vertrekt uit B&B Vol Liefde

Martijn stuurde Simone, die in de running leek om zijn hart, naar huis om te ontdekken of hij het vlammetje met Marian kon aanwakkeren. Toch is het tot overmaat van ramp juist Marian die besluit om haar koffers te pakken en terug naar Nederland te vliegen. Met een brok in haar keel vertelt ze Martijn dat ze een relatie met hem niet ziet zitten, wat opnieuw voor een tranendal zorgt bij Martijn én zijn ouders, die als warme familie fungeren voor de logerende dames.

“Ik ga naar huis”, vertelt Marian aan Martijn. “Ik vind het heel moeilijk om te vertellen, maar ik heb lang getwijfeld en merk dat ik normaal iemand heel erg wil aanraken en dat jij dat wil, maar dat ik mezelf terugtrek”, zegt ze vervolgens in tranen. “Volgens mij is dit mijn moment om te gaan.”

Lees ook: 4 redenen waarom samen naar B&B Vol Liefde kijken je relatie sterker maakt

We moeten door

Martijn heeft alle begrip voor de keuze van zijn logé en laat Marian met pijn in zijn hart gaan. Maar het is duidelijk een dag van een lach en een traan. Want ondanks het vertrek en de tranen om Marian, laat Martijn het er niet bij zitten. Nadat hij uithuilt bij zijn ouders richt hij zijn pijlen op een andere vrouw.

Zijn favoriet Fenna is namelijk onlangs gearriveerd en zo snel de meiden bij hem vertrekken uit de B&B, zo snel kan hij doorgaan. Hij neemt Suus en Fenna mee naar het strand voor wat quality time.

In het voorstukje van de aflevering van vanavond blijkt zelfs dat de B&B-eigenaar niet langer kan verbergen dat hij hoteldebotel is. “Ik denk dat ik een beetje verliefd ben”, klinkt het. Hoe dat verder gaat, zie je om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL