Married at First Sight

Makers van Married At First Sight Australië komen met bijzonder element: ‘partnerruil’

Fans van de Australische versie van ‘Married At First Sight’ weten vast wel dat het er in het programma heftig aan toe kan gaan. Toch is niets voor de makers van het programma te gek: in het huidige seizoen komen ze namelijk met een bijzondere plottwist.

Tijdens Married At First sight ontmoeten de deelnemers elkaar natuurlijk pas voor het altaar, maar daar hebben de Australische makers iets nieuws op bedacht. 

Partnerruil

Het nieuwe element is namelijk een partnerruil. Nadat de deelnemers getrouwd zijn en op huwelijksreis zijn geweest, worden ze uit elkaar gehaald. Ze moeten dan drie dagen doorbrengen met een van de andere deelnemers, waarmee ze gaan samenwonen en één bed delen.

Lees ook: Vind je het concept van Married at First Sight al heftig? Er komt nu ook een seks-variant

Nog even geduld

Married At First sight Australië is ook in ons land ontzettend populair, omdat er altijd van alles gebeurt. Het programma is te zien op Videoland, alleen staat het huidige, tiende seizoen daar nog niet op. Dat is het seizoen waarin de partnerruil is toegevoegd. We moeten dus nog even geduld hebben om te zien wat voor drama het nieuwe element oplevert.

Bron: LINDA.
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.