sex first

Vind je het concept van Married at First Sight al heftig? Er komt nu ook een seks-variant

Kun je het je niet voorstellen dat mensen blind met elkaar in het huwelijksbootje stappen? Dan staat er een nog heftiger format voor je klaar. In Engeland willen ze een programma à la Married at First Sight maken, maar dan met kandidaten die eerst (virtueel) met elkaar seks hebben.

Sex First

Onder de werktitel Sex First zijn ze bij Channel 4, waar ze ook Naked Attraction en Married at First Sight: UK uitzenden, bezig met een programma waar koppels niet in eerste instantie op emotioneel vlak met elkaar matchen, maar op seksueel gebied. Dat meldt The Sun.

De gedachte achter het format is dat koppels een seksuele klik moeten hebben voor ze een perfecte match (kunnen) vormen. Nu worden de potentiële stelletjes niet met z’n tweeën naar een hotelkamer gestuurd, maar zijn ze online via avatars en Bluetooth-gesynchroniseerde seksspeeltjes voor het eerst ‘intiem’ met elkaar.

En dan?

Als de koppels het als plezierig ervaren, ontmoeten ze elkaar om hun klik verder te ontdekken. Op die manier komen ze erachter of hun band in het echte leven net zo goed is als tijdens die eerste keer. Zo ja, dan is de weg vrij om met elkaar te daten.

Volgens een insider is dit het meest bizarre programma dat Channel 4 tot nu toe maakt. “Ze hebben eind vorig jaar een pilot gemaakt en de volgende fase is het screentesten voor het publiek. Na groen licht zal het zeker voor controverse zorgen, maar de serie kan ook hoge kijkcijfers opleveren.”

Naar verwachting wordt het programma later dit jaar uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: The Sun
Foto: Getty Images