Married at First Sight

Even schrikken: MAFS-kandidaten krijgen slecht nieuws tijdens het groepsdiner

Er volgt een nieuwe fase in Married at First Sight. Alle koppels, op het bonuskoppel Stephan en Patricia na, zijn teruggekeerd van hun huwelijksreis. De fase van het samenwonen gaat beginnen, maar niet voordat de koppels aanschuiven bij het groepsdiner. 

En tijdens dat groepsdiner krijgen de deelnemers heftig nieuws te horen waar ze flink van schrikken. 

Het MAFS groepsdiner

Het groepsdiner is een nieuw onderdeel in MAFS waarbij de koppels elkaar ontmoeten. Tijdens het diner krijgen ze de kans om met elkaar te praten over het avontuur en de experts kijken achter de schermen mee. Sommige deelnemers kennen elkaar al wel van de eerste aflevering, toen ze te horen kregen dat zij mee gingen doen aan MAFS. Iedereen is dan ook erg benieuwd naar alle verhalen van de afgelopen weken. 

Aan het begin van het diner geeft Maarten aan dat hij vooral erg benieuwd is hoe het met Martijn gaat. “We hadden al meteen een goede klik met elkaar. Ik ben benieuwd naar wie zijn vrouw is en naar alle verhalen.”

Lees ook: Ook Remco trekt in het zwembad stekker uit MAFS-huwelijk

‘Een relatie is geen gegeven’

Helaas weten de kijkers natuurlijk al dat het tussen Martijn en zijn match Nicole niet goed is afgelopen. Zij hebben hun ringen vervroegd ingeleverd en zullen ook niet meer deelnemen aan het diner. De experts denken dat dit nieuws impact zal hebben op de rest van de groep. “Overigens denk ik wel dat het een stimulerende en positieve impact heeft”, zegt expert Patrick. “Omdat het hen bewust maakt dat je moet vechten en moet werken aan een relatie. Een relatie is geen gegeven, maar iets waar je aan moet werken.”

Slecht nieuws

Wanneer iedereen aan tafel zit komt de vraag waar Martijn en Nicole blijven al een aantal keer voorbij. “Je mist er twee?” vraagt Carlo. “Ik heb slecht nieuws. Heel slecht nieuws. Martijn en Nicole zijn al uit elkaar. Heel heftig. De ringen zijn al ingeleverd. Dat verhaal is al helemaal over. Dat kan dus ook gebeuren tijdens een experiment.” De koppels schrikken enorm van het nieuws en krijgen in de aflevering van morgen te horen hoe het tussen Martijn en Nicole is verlopen. 

MAFS is elke dinsdag en woensdag te zien bij RTL 4. Op Videoland kijk je het programma terug én vooruit.

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.