Remco Paula Mafs

Ook Remco trekt in het zwembad stekker uit MAFS-huwelijk

Kijkers van Married at First Sight zien een bekend patroon ontstaan. Nadat Martijn in het zwembad ciao ciao zegt tegen zijn Nicole, is het nu Remco die op dezelfde plek – hetzij in een ander deel van Italië – Paula het slechte nieuws vertelt.

Remco eindigt MAFS-match

Op papier zijn Remco en Paula misschien voor elkaar gemaakt, in werkelijkheid wil de vonk maar niet overspringen. Het pasgetrouwde stel heeft elkaar niet zoveel te vertellen en tot overmaat van ramp moeten ze in een piepklein bed de nachten van hun huwelijksreis doorbrengen. Hoewel het hen ook in dat bed lukt om te allen tijde een halve meter afstand van elkaar te houden.

Het steekt bij Remco, die zich al bij de ‘kus’ op hun huwelijksdag afgewezen voelt door Paula. In het zwembad, nadat ze een dag zonder elkaar hebben doorgebracht om lucht te krijgen, ziet hij zijn kans schoon om zijn gevoelens op tafel te legen. Of nou ja, boven water te krijgen.

Lees ook: Woedende Nicole gooit wijn in het gezicht van haar MAFS-man Martijn

Geen sportvrouw

Zeg, waar hebben we deze situatie eerder gezien? Precies, tijdens de reis van Martijn en Nicole. Wat zit er toch in het Italiaanse (zwembad)water? Het is geen gek idee dat de mannen voor het zwembad kiezen: ze zijn niet gezenderd en de camera’s houden wat meer afstand. Je moet wat als je zoveel op camera bent.

Een groot struikelblok voor Remco is dat Paula ‘geen sportvrouw’ is en dat ze volgens hem ‘niet levelen’. Hoewel ze houdt van suppen en skeeleren, is het kennelijk niet actief genoeg. Of in ieder geval niet wat Remco zoekt. Bovendien zal de ontbrekende klik vast ook een rol in dit verhaal spelen.

Hoe het verder gaat – of afloopt – is woensdag in een nieuwe aflevering te zien op RTL 4.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL