Madelon uit B&B Vol Liefde heeft nieuwe vriend: ‘Geheime wapen gebruikt’

Madelon uit B&B Vol Liefde heeft nieuwe vriend: ‘Geheime wapen gebruikt’

Trouwe B&B Vol Liefde-kijkers herinneren zich vast nog Madelon, die het hart van Bram in Zweden probeerde te veroveren. Helaas verliep dat niet helemaal zoals gepland en stapte ze geïrriteerd de auto in om snel weg te gaan. De liefde vond ze niet bij Bram, maar Madelon laat weten dat ze al een tijdje heel gelukkig is met haar nieuwe vriend Marc. 

Ze vertelt over haar relatie bij LINDA.

Geheime wapen

Madelon en Marc hebben elkaar via een datingapp leren kennen en zijn nu al acht maanden samen. Ze vertelt dat de vonk al bij de eerste date oversloeg. Om Marcs hart te veroveren heeft Madelon gebruikgemaakt van haar ‘geheime wapen’. Ze heeft namelijk voor hem gezongen en gitaar gespeeld. “Ik ben niet echt een romantisch type, maar op een gegeven moment dacht ik: deze man moet niet naar iemand anders gaan. Vervolgens heb ik een nummer voor Marc geschreven en daarmee gevraagd of hij het leuk genoeg vond met mij om een relatie aan te gaan”, legt ze uit. 

Lees ook: B&B Vol Liefde Esra geeft update over leven in Zweden

De toekomst

Het stel is ontzettend gelukkig en ze praten zelfs al veel over de toekomst. Zo zouden ze graag samen op zoek willen gaan naar een ander huis. “Een plekje waar we samen kunnen gaan wonen en daar onze dromen waarmaken.” Daarnaast denken ze na over trouwen en kinderen. “Maar we zien wel hoe de toekomst loopt. We houden er wel gesprekken over”, vertelt Marc. Madelon vindt het fijn dat ze iemand heeft gevonden met wie ze na acht maanden al over deze stappen kan praten. “Zo goed voelt het.”

Bron: LINDA.
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.